Arama sonuçlarınız

1. burhankaynar

2006 Otomatik Jimny

selamlar 2006 otomatik jimny satılıktır. 92 binde sağ camurluk boyalı onun dısında tertemiz bir arac bütün bakımları suzuki serviste yapılmıstır 215 75 15 bf at lastıkleri iyi durumdadır. Alarm ve park sensörü vardır. özel yapım tavan sepeti ve 5 adet aydınlatma mevcut. fiyat 30 500 pazarlık...

2. burhankaynar

su geçişleri hakkında

Merhaba arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bir konu var su geçişlerinde akü kutup başlarına ve motorun elektrik aksamına su korumaya karsı uygulanan bir jel yada sprey var mış bu sprey nereden alınır nerelere uygulanır v.s. bu konuda bilgisi olan arkadaslar paylasabılırlerse sevinirim...
  3. burhankaynar

Amatör telsizcilik sınavı için ders notları

Merhaba arkadaslar sınava giricem 4 kasım da ancak elimde kaynak yok malesef nbu konuda yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederım kolaylılar herkese

4. burhankaynar

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Merhaba arkadaslar 2006 otomatik bir jimny mim var asfaltta performansını artırmak ıcın önerileriniz nelerdir bu arada araçda 215 bf lastik var kramponla betonda koşmaya benziyor :) ancak devamlı lastk değiştirekde işime gelmiyor tesekkurler
  5. burhankaynar

Columbia Gömlek Airgill Woven sıfır

Merhaba sıfır hiç giyilmemiş gömlek Columbia Gömlek Airgill Woven magazalardaki fiyatı 170 lira civarı netten arastırmalarıma göre bende beden sorunu oldu bu sebebden satıyorum fiyatı 100 tl fotograflar temsili ama ürünün etiketleri üzerinde 0506 254 1903

6. burhankaynar

8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :)

Merhaba arkadaslar 8 haziran 2012 tarihinde kemerburgaz tarafında kucuk bir gezinti yapalım diyorum benım aracım jimny uzerinde buyuk ebat lastıgın dısında bır donanım yok bu sebeden hafif diye yazdım :) tecrubelı arkadaslarında yardımıyla kucuk bır gezı ve mangal :) karpuz v.s yapalım diyorum...

7. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Merhabalar adım burhan kaynar profesyonel anlamda dijital baskı ve fotografcılıkla uğrasıyorum herkese kolaylıklar info@burhankaynar.com 0506 254 1903
  8. burhankaynar

casio pathinder pag 40 türkçe kullanım klavuzu

Merhaba arkadaslar ikinci el bir pag 40 aldım elinde türkçe kullanım klavuzu olan var mı ? cok tesekkur ederim simdiden
  9. burhankaynar

jimny den gelen ikaz sesi !

Merhaba arkadaslar 2006 otomatik jimny sahibiyim aracımı 2 saat aralıksız kullandıkdan sonra cep telefonu alarmı sesıne benzeyen bir ikaz sesi verdi ancak hiç bir ikaz lambası yanmıyıordu bir kac kez tekrarladı ancak aracı stop ettikden sonra ses kesildi bilgi sahibi arkadaslar var mı bu konuda

10. burhankaynar

istanbulda hafif arazi arıyorum :)

merhaba arkadaslar 1 ay önce jimny sahibi oldum aracı öğrendım sanırım ve şimdi hafif arazı arıyorum artık yavas yavas arazıde kullanmakda istiyorum aracımı yenı baslayan bırısıne uygun olan bır parkur tavsıyesı olan var mı :) bu arada istanbulda kagıthanedeyım tesekkurler

11. burhankaynar

jimny yakıt

Merhaba arkadaslar 2006 model otomatik bir jimny sahibi oldum kısa sure önce üzerinde bf goodrich 215/75/15 lastık var ve genelde sehirici kullanıyorum kagıthane - taksım arası gibi son hesapladığıma göre km de 43 krş gibi bir rakam yakıt masrafı var sizce bu lastıklerı değiştirsem yakıt...
  12. burhankaynar

Düğününüz hikaye olsun istermısınız?

Merhaba Düğün ve Özel gunlerınızlerınızde yanınızdayız fotograf ve baskı konusunda tecrubelerımızden yararlanmak ve hikaye tadında fotograflarla ölümsüzleştirmek ıstersenız info@burhankaynar.com www.burhankaynar.com 0506 254 1903

13. burhankaynar

otomatık jımny arıyorum c3 le takas dusunen var mı ?

Merhaba Arkadaslar 2004 trıptonıc cam tavanlı sunroof lu bir aracım var uzun zmandır suzukı jimny yi arastırıyordum ve sonunda karar verdım temız bir otomatık jımny almaya ilgilenen arkadaslar varsa 0506 254 1903 burhan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri