Arama sonuçlarınız

1. neo

Ytong’dan 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması

http://www.photoworld.com.tr/haberler/files/2509ea0c3035102968d4f9937cc76da5-215.html Türk Ytong; Türk Fotoğraf Sanatına katkıda bulunmak, ülkemiz geleceğini inşa eden, çağdaş, güvenli ve modern bir biçimde şekillenmesine, kalkınmasına hizmet veren inşaat emekçilerinin yaşadıkları süreçleri...

2. neo

2012 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması İnsan Hakkı Olarak Mimarlık

2012 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması İnsan Hakkı Olarak Mimarlık Link http://www.mimarlarodasi.org.tr/index.cfm?sayfa=Yarisma&sub=devam&RecID=590 Şartname http://www.mimarlarodasi.org.tr/yarismadocs%5C2012-Ajanda-Sartname.jpg Katılımcı Formu...
  3. neo

Flash sorunu/problemi

Ekipman Canon EOS 40D Canon 580EX II Flash Sorun su sekilde, genel olarak manuel olarak kullaniyorum, flas ayarini da yapiyorum ancak flas ile perde senkronize olmuyor zaman farkliligi var (hangisi once/sonra secemiyorum) bu yuzden de fotogoraflar flassiz yani karanlik olarak cikiyor auto...

4. neo

Manfrotto 682B SELF STANDING MONOPOD BLACK - 140 TL

Çiziksiz ve çok az kullanıldı orijinal kutusunda eksiksiz 1 yıl önce hepsiburada üzerinden alınmıştır Manfrotto 682B SELF STANDING MONOPOD BLACK Kapalı Uzunluk : 69.0 cm Minimum Yükseklik : 69.0 cm Maksimum Yükseklik : 172.0 cm Ağırlık : 1.15 kg Taşıma Kapasitesi : 12.00 kg Renk : Siyah...
  5. neo

Canon EOS 50D / 40D / 30D - BG-E2 Battery Grip - 150 TL

Canon EOS 50D / 40D / 30D - BG-E2 Battery Grip Canon BG-E2 Battery Grip orijinal üründür, kullanımdan dolayı ince çizikler vardır alt köşelerinde, temizdir. kalem pil adaptörü yoktur sadece kendi bataryaları ile kullanabilirsiniz. Specification: * Dimension (WxHxD): 165 x 80 x 120mm *...

6. neo

The 12th European Championships September 16th - 19th Izmit

The 12th European Championships will be held from September 16th - 19th in Izmit, Turkey. Together with the 2nd World Trophy this will form the Izmit Open 2010 with an total cash prize of 100.000 $. Both the wakeboarder and wakeskater will fight for the title of European Champ 2010. The brand...

7. neo

Canon EF 70-200mm Deneme Çekimleri

Memnunum IS olayini pek aramadim su ana kadar diyebilirim (yeni gectim bu lense) gecen sene F4 serisini kullandim ancak bu lens daha keyif veriyor, ayrica review sitelerinde cok arastirdim lensi ve bu lensde karar kildim...
  8. neo

Yemen'de Bulunan Socotra Adası'n da Farklı Bitki Örtüsü

alinti Dünyadaki en tuhaf yer Socotra Adası Yeryüzünde Bolivya`daki tuz gölü gibi sanki uzaydan kopup gelmiş gibi duran birçok yer var. Ancak hiçbiri Socotra`yla boy ölçüşemez. Yedi milyon yıl önce Afrika kıtasından kopup, ada haline geldiği tahmin edilen Socotra, dünyanın başka hiçbir yerinde...
  9. neo

Ürün Çekim Çadırı :)

Ekipman pahalılığı nasıl da mucitleştiriyor insanı değil mi : ) güzel bir çözüm..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri