Arama sonuçlarınız

1. uyku_hapi

Artvin Kutaysi Kharkiv Moskova St. Petersburg Kiev Kutaysi Artvin

Merhabalar uzun bir aradan sonra; En son Azerbaycan gezi notlarımı paylaştıktan sonra malum mevsimin etkisi ile durulmuş idim. Kışın evde oturup gelen Couchsurfing'den gelen misafirler ile zaman geçirdikten sonra baharın gelmesi ile gezilere takrar başladık, ilk geziyi Ermenistan Erivan'a...

2. uyku_hapi

Artvin-erivan Tek Başına Otostop

Merhabalar Sevgili Gezenbilir Üyeleri; Nisan geldi geziler başladı... 17-21 Nisan 2013 günlerini kapsayan, Artvin'den başlayıp Ardahan, Posof sınır kapısı, Ahıska, Ninotsiminda-Bavra sınır kapısı ve Gümrü'den geçerek Erivan'a ulaştığım 5 günlük gezi notlarını sizler ile paylaşmak isterim...

3. uyku_hapi

Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev

Merhabalar. Kafkasları bıkmadan turlamaya devam. Bu kez Ekim ayı içerisinde kurban bayramı 10 gün tatilinde yine otostop ile Kiev'e gitmeyi planlıyorum. Daha önce yine Vladikavkaz'a gidip buradan doğuya Grozny ve Mahackale ye yönelmiştim ve bu geziyi GezenBilir'de paylaşmıştım. Bu kez rotayı...
  4. uyku_hapi

Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü

Merhabalar.. Gezi planları bölümünde aynı başlık ile yazdığım geziyi geçtiğimiz hafta gerçekleştirdim. Gezi otostop ile gerçekleşti Batum dan aldığım Azerbaycan vizesi ile Önce tiflis sonrada kırmızı körpü (köprü) ye ulaşarak sınırı geçtim. Oradan Gence'ye ve daha sonra Dashkesen kasabasına...

5. uyku_hapi

Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü

Merhabalar Sevgili Gezenbilir ailesi.. Yeni planımın Bakü gezisi olduğunu yazmıştım. Gezi olgunlaştı. Vize işlemini Batum'daki Azeri başkonsolosluğundan cuma günü (22haziran) hallettim. Pazartesi vizemi alıp yola koyulacağım. Gezi 1 haftalık Ulaşım Aracım otostop. 25 haziran günü Vizeyi...

6. uyku_hapi

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Merhabalar.. Geziden henüz döndüm. Kafkasya hakkında tüm cevaplar ile Artvin'deyim. Gelelim Gezimizin programına. Yolculuklarım tamamen otostop ile gerçekleşti. Kaç araç değiştirdiğim konusunda bir fikrim yok 30-35 civarı diye tahmin ediyorum. Belki daha fazla. Geçtiğim Ülkeler/Bölgeler...
  7. uyku_hapi

Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi

19-23 Nisan 2012 5 günlük Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan gezisi Rota; Artvin Batum Kazbegi Vladikavkaz Grozni Mahackale Konaklama; Çadır ve Couchsurfing (yani beleş) Ulaşım; Otostop (yine beleş) Yollarda Karşılaşmak Ümidiyle Saygılarımla uyku_hapı
  8. uyku_hapi

Prague Prag Praha. Çek Cumhuriyeti Czech

Merhaba Gezenbilir.Com Aslında bu bir Gezi Notundan Ziyade bilgilendirme konusu olabilir. Yaklaşık 2 aydır Prag'ta yaşıyorum ve bence Avrupanın en turistik başkenti olma özelliğini fazlasıyla hak ediyor. Romantik ötesi bir şehir, Hemen her köşesi görülmeye değer ve fotoğraf makinenizi...

9. uyku_hapi

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Temmuz 2011 içerisinde yapmış olduğum bir haftalık gezimin notlarını burada sizler ile paylaşmak istedim. 22 Temmuz Cuma Artvin - Ardahan Çıldır Çadır 23 Temmuz Cumartesi Ağrı-Doğubeyazıt Çadır 24 temmuz Pazar Tabriz Couchsurfing 25 Temmuz Pazartesi Tahran Couchsurfing 26 temmuz Salı Tahran...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR