Arama sonuçlarınız

1. fxlarge

2001 WJ QATRO-DRIVE

Araç ful orjinal kazasız ve off road donanımlı 165.000 km'de stadandart özelliklerinin dışında extra 20.000 lira üzerinde donanım mevcut.. Tatilinize köyünüze köyünüzün dağı taşı yaylalarına yol alabilir.. istediğinizde rahatlıkla yoldan çıkabilirsiniz.. üzerindeki uygulamaların tamamı...

2. fxlarge

Çok özel bir Wrangler 2.5

çok temiz ve orjinal özenle uygulanmış aksesuarlar makul takas tekliflerine açık Fiyat: 26.000 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84877.0
  3. fxlarge

Satılık 1959 toplandıktan sonra kullanılmamış Willys

1959 model wilys fiyat 12.000 kaporta boya elektirik tesisatı akü vb sıfır eksoz dan iç döşemeye sıfırlandı. sıfır spor koltuklar takıldı sıfır lpg takıldı makul mantıklı takaslar değerlendirilir

4. fxlarge

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

*2001 Model *Ön Tampon Özel Yapım,Kalınlığı 4 mm,winç tablosu 8 mm. *3 mm çizilmez polyurea kaplamalı Gömme Tampon içi hella sis farları, *Omega kancalar ve direk şaseye bağlı bağlantı mapaları *Arka Tampon özel yapım 4 mm çeki topuzu takılabilir.3 mm çizilmez polyurea kaplamalı *Rough...
  5. fxlarge

grand cheroke 4.7 hakkında bilgi paylaşımı

merhaba arkadaşlar. 2001 cheroke 4.7 aldım. araç hakkında tecrübeli arkadaşların tecrübe ve bilgilerine ihtiyacım var. öncelikle bu qatro drive özelliğinin ön arka kilit olarak arazideki performasın konusu. diğer bir konuda vites kolundaki ufak düğme.. sanırım off road kullanımı için bunu...

6. fxlarge

Satılık Land Cruiser vx80

Satılık Land Cruiser vx80 model 1991 27.000 tl Off road a hazır

7. fxlarge

Satılık - Yakışıklı 2.5 Wrangler

2.5 wranglerkarbürötöre çevrilmişsorunsuzve aksesuarlı gösterişli bir araçenjeksiyon sistemi duruyorhartop varayrıca yazın üstü açık kullanım için kısa kapılar ve arkada yedek lastik aparatıda verilecek0541.732.69.27detaylar için linke tıklayınız http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84877.0
  8. fxlarge

2.5 wrangler satılık

2.5 wrangler karbürötöre çevrilmiş sorunsuz ve aksesuarlı gösterişli bir araç enjeksiyon sistemi duruyor hartop var ayrıca yazın üstü açık kullanım için kısa kapılar ve arkada yedek lastik aparatıda verilecek 0541.732.69.27
  9. fxlarge

Bu wilys motoru yapıldıktan sonra satılacaktır

1959 model wilys kaporta boya yeni sayılır elektirik tesisatı akü vb sıfır eksoz dan iç döşemeye sıfırlandı. sıfır spor koltuklar takıldı sıfır lpg takıldı şimdi motoru yapılıyor bittiğinde satılacak ilgilenen için iç resimleride gönderilebilir 0541.732.69.27

10. fxlarge

VX80 ön ve arka kilit arıyorum

merhaba arkadaşlar 91 vx80 aracım var öne ve arkaya tam kilit taktırmak istiyorum. bu havalı kilitlerin çıkması bulunur mu ? sorun çıkarır mı?

11. fxlarge

VX80 konusunda yardım lazım

Merhaba bir vx80 aldım.. Bu türden Off road donanımla araçlarda oldukça tecrübesizim.. Bu araçla normal şartlarda yolda giderken iki çekere alma dışında yapmam gereken bir şey varmı? Sanki iki çekere aldığım halde yapmam gereken şeyler var gibi araçta bir ağırlık var. Araçla arazide 4 çekere...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.