Arama sonuçlarınız

1. T

Windstopper ceket

Bugün karaköyde outdoor mağazasını gezerken windstopper ceketler dikkatimi çekti gore firmasının kendi üretimi heralde üzerinde tnf, marmot gibi bir marka yoktu ama üzerindeki etiket direk olarak gore firmasının windstopper amblemiydi ve tek katlı bir ceket değildi görevliye sorduğumda 150 tl...

2. T

TNF Mont İstifleme Hk.

Merhaba, Bende tnf'nin upland modeli var internette bu modeli kendi cebi içine istiflenebileceğiniz söyleniyor gerçekten sol cebinde de "tnf stow" diye bir yazı var ayrıca fermuarda iki taraftan tutacağı olacak şekilde tasarlanmış fakat bu istif işini yapmak için cebi ters yüz etmem gerek ki bu...
  3. T

Bıçakta Kesici Yüzey

Merhaba arkadaşlar; İnternette dolaştığım zamanlarda 1-2 haftadır bu konuyu araştırıyorum burada arkadaşların da bilgisine başvurmak istedim. Sizce survival olarak sadece kampta kullandığımız bıçakların kesici yüzeyi tırtıklı mı?, düz mü? yoksa kombo denilen her ikisini de barındıran yapıda mı...

4. T

Opinel çakı

Merhaba arkadaşlar, Eski çakımın çeliği iyice eskidiğinden yeni bir çakı alamak istiyorum bikaç siteye baktığımda opinel çakılar kafama yattı no7 yada 8'ini alamyı düşünüyorum acaba aranızda kullanan var mı keskinliği nasıldır çaliğinin kalitesi ne derecededir opinel iyi bir marka fakat yine de...
  5. T

Gore-Tex ceket

Merhaba arkadaşlar, İnternetten bir gore-tex ceket almak istiyorum çok uygun fiyata buldum her bedene ölçüsünden ellerinde sayılı adet var fakat beden konusunda kararsızım. Markası "Lafuma Protectline Warm Ceket" hiç lafuma ceket kullanan var mıdır kalıpları nasıldır ben 1.75 boyundayım 67...

6. T

havalı ve normal mat

Arkadaşlar benim sorum matlarla ilgili bildiğiniz gibi kışın zaqtürre olmadan uyumak için uyku tulumu ne kadar önemliyse matda o kadar önemlidir. Benim sorum havalı mat ile normal mat arasında izalosyon farkı nedir yani bu iki mat arasındaki tek fark hacim ve ağırlık olayı mı yoksa havalı matın...

7. T

Husky Uyku Tulumu Hakkında

Merhaba, Ben genellikle yaz kampları için çok basit uyku tulumumla şu ana idare ediyorum ama şimdi kışın da dahil olmak üzere kamp yapmayı düşünüyorum. İnternette gezindikten sonra husky'nin bu monti modeli dikkatimi çekti...
  8. T

Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında

Arkadaşlar merhaba, Öncelikle merhaba arkadaşlar uyku tulumu konusunda araştırma yapıyorum ve üniversiteye başlayacağımdan ileride kulüpte dağ aktivitelerinde kullanabileceğim bir tulum istiyorum ekipman bütçesi olarak ayırdığım en büyük payı uyku tulumuna ayırdım çünkü önemli olarak görüyorum...
  9. T

climactive ve outdry

Merhaba arkadaşlar bu lafumanın kullandığı outdray ve climactive teknolojileri su geçirgenliğinde gore tex kadar iyimi ayrıca zemin tutuşu açısında bu 5 ayakkabı arasından en iyisi hangisidir sizce...

10. T

Ayakkabı Önerisi

Merhaba Gezen-bilir ailesi; Ben 18 yaşındayım yaşadığım bölge uygun olduğu ve doğayı çok sevdiğim için 2 senedir falan yürüyüşlere çıkıyorum. Erfelek şelalesi olsun, inaltı mağarası olsun yaklaşık bu güne kadar 20'ye yakın uzun soluklu yürüyüş yaptım. Fakat hep amatörce yaptığımdan dolayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.