Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zamandır hayal ettiğim araştırdığım projeyi nihayet gerçekleştirmeye başladık
110" kapalı kasa olan defender aracımı (KIRAT) keserek 100" trayback yapmak için kolları sıvadık
22-23 haziranda Trabzon off road klubü tarafından yapılan festivalden görüntüler
ilk önce kendi aracımdan başlıyorum bu yarış videomuz :D
http://www.youtube.com/watch?v=Mr1n_XNfgLA
Değerli Gezenbilir Ailesi;
Kuruluşundan beri bir çok alanda anlamlı faaliyetlere imza atan offroad ailemiz, 2010 yılında Kars'taki köy okullarına yardım götürmek için karda kışta, Antalya'dan, İstanbul'dan, Ankara'dan yollara düşüp üzerine düşen sosyal sorumluluğu başarı ve gururla yerine...
herkese merhabalar bu sene benim için sonuncu etkinlik olan Arhavi oyunlarına katılmak için buradaki arkadaşım İbrahim YİĞİT ile oturup karar verdik ve araçları tıra yükleyip gitme kararı aldık ve sonrası aynen şöyle oldu :D :D
araçları cuma günü saat 7 de tıra yükleyip yola çıkmak üzere...
Aralık Kaymakamlığı girişimleri sonucunda Türkiye Bisiklet Fedarasyonundan 16-17 haziran 2012 tarihleri arasında Ağrı Dağı Kupası düzenlemek üzere tam yetki almış olup bütün Doğa ve Yarışseverleri Aralık Kaymakamlığı olarak bu etkinliğimize davet ediyoruz
arkadaşlar bu lastikten almayı düşünüyorum bilgi ve görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz
ebat olarak kaç inçe denk geliyor 900x16
normalde römork lastiği olarak geçiyor off-road koşullarında nasıl olur
sürat konusunda artıları eksileri ne olur
asfalta extrem lastiklere göre ses yaparmı
Petlas NT3...
39. ULUSLARARASI ARHAVİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 2-3-4 EYLÜL tarihlerinde artvine bağlı arhavi ilçesinde yapılacak bayram tatilinde değişiklik olsun isteyenler buyursun gelsin bu arada off-road oyunlarıda olacak...
merhaba dostlar geçen ay internet üzerinden tanıştığım ve yanlarına gittiğim irandaki off-roadcı arkadaşları burada sizlerle tanıştırmak istedim. işte fotoları
tüm dostlara merhabalar uzun süredir hayalini kurduğum puma motora geçiş için artık zamanı geldi dedim ve aracımı Tokat Zilede bulunan Ahmet demirçal arkadaşıma götürdüm. bu gün itibari ile motorumuz almış ve yarından itibaren motor atma işlemleri başlayacaktır. kendim orada olmadığım için tüm...
dostlar Gezenbilir Kars Yollarında Projemizde destek verdiğimiz okullarımızdan Dağpınar Çağdaş Yaşam İsmet GÜRESEN İlk Öğretim okulu öğrencileri Futbol takımı bu sene Kars'da düzenlenen henüz tam bilgilerini alamadığım için yazamıyorum bir turnuvada şampiyon olmuş ve ve bu kupayı değerli abimiz...
dostlar Gezenbilir Kars Yollarında Projemizde destek verdiğimiz okullarımızdan Dağpınar Çağdaş Yaşam İsmet GÜRESEN İlk Öğretim okulu öğrencileri Futbol takımı bu sene Kars'da düzenlenen henüz tam bilgilerini alamadığım için yazamıyorum bir turnuvada şampiyon olmuş ve ve bu kupayı değerli abimiz...
aracım land rover defender 110 namı diğer ismi KIRAT :D aracımı kaporta boyaya sokacağım rengi konusunda siz dosltarımın fikrini almak istiyorum
orjinal rengi sedefli beyaz mı
tavan beyaz gövde kırmızı mı
BÖYLEMİ KALSIN...
bu gün iki araçtık ufaktan bi gezip kent ormanında mangalımızı yaptık fotolar aşağıda
doğaya zarar vermeden off-road yapalım zarar verirsekde dönüp düzeltelim lütfen
herkese merhabalar iki senedir kimse yok tek aracım diye dert yanıyordum çok şükür ekibimizi kurduk şimdilik 4 aracız ama dahada çoğalacaz gibi virüs ığdıra geldi yayılma aşamasında :D :D işte ilk tanışma gezimizden bir kaç kare :D :D
ığdır dan tüm gezenbilircilere selam...