Arama sonuçlarınız

1. caner_tee

63 Tuzla + 52 Yüksek Kaput

Merhaba arkadaşlar. Kendime ait 63 tuzlam satılıktır. araç görüldüğü gibi restore ediliyordu. fakat ilgilenemıyorum artık. detaylı bilgi telefonda verilcektir. 2. araç 52 model yüksek kaput o da çeki plakalıdır. linkten görebilirsiniz. detaylar telefonda konusulur. araçlar...

2. caner_tee

63 Model Tuzla + 52 Model Yüksek Kaput

Merhaba arkadaşlar. Kendime ait 63 tuzlam satılıktır. araç görüldüğü gibi restore ediliyordu. fakat ilgilenemıyorum artık. detaylı bilgi telefonda verilcektir. 2. araç 52 model yüksek kaput o da çeki plakalıdır. linkten görebilirsiniz. detaylar telefonda konusulur. araçlar kastamonudadır...
  3. caner_tee

Boş Araziler İçin Proje Yardımı

Arkadaşlar hepinize Merhaba; Kosgeb veya tddey gibi hibe destekli kırsal alan destekleme projesini kullanarak kastamonuda arazimi kullanarak bir işletme kurmak istiyorum.Siz değerli arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Çok gezen arkadaşlar var illaki hoşlarına giden , farklı , bi gün bende...

4. caner_tee

İhtiyaç Fazlası Tuzla, Willys Defransiyelleri

Merhaba. arkadaşlar elimde tuzla , villys uyumlu ön arka 43/8 oranlarda ve diger oranlarda da defransiyeller aksler mevcuttur. ihtiyacı olanlar özelden fiyat isteyebilir. ayrıca 31*15 çamur lastikleride mevcut.
  5. caner_tee

Cj Ön Cam Çerçevesi Aynalar Vb.

Merhaba arkadaslar uzun bi aradan sonra burdayım. jeepimi hayırlısıyla bıtırıyorum. 63 tuzlama cj ön cam siperligi takmak istiyorum daha kibar. ve aynalar lazım. mümkünse arka kapakta olabilir. arkadaslar ofsetli jant istiyorum elimde 4 tane mt lastik var 31*15 onlara takıcam. yada lastikleri...

6. caner_tee

İş Kursam Ne İşi Kurardım

Arkadaşlar Merhaba... bu konu bir bilgi alışverişidir. Öncelikle yaşadıgım yer İstanbul. Kendim iş kurmak istiyorum. getirisi büyük olmasın önemli degil yeterki kendi işim olsun. fikir öneri ve yapmak istediginiz işi yazabılırmısınız..

7. caner_tee

2jeep

bende 2tane jeep var bitanesi 52 moldel yüksek kaput borcu harcı yok motorun bakıma ıhıtyacı var zamanında ankara beypazarında yapılmıs gerçekten istisna yüksek kaputlardandır borcu harcı yok çeki plakalı. bitanede 63 model uzun şase tuzlam var komple elden geçırıorum şase bakımı yapıldı...
  8. caner_tee

En Güzel ''TUZLA'' Benimki diyenler!!!

en güzel tuzla benımkı dıyen arkadaslar yaptıgınız degişiklikler v.b şeyleri paylaşalım birde yakıt konusunda lastik ebatı ve motor çeşidinide yazalım.. ben şimdilik tuzlamın şasesını bar koyim yogun bakımda suan:D arkdaslar U kapı yapmayı düşünüyorum şu kapı ölçülerini bilen varmı?
  9. caner_tee

cj 6 U kapıya çevirmek istiyorum yardım

arkdaslar cj6 aracımı U kapı yapmak ıstıyorum yalnız ölçülerini tam olarak bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz? içten içe ve dıştan dısa ölçüsü lazım kapı bulana kadar yapmak ıstıyordum.

10. caner_tee

64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:)

arkadaşlar bu araba yürüyerek gelmişti ama 2 defransiyeli komple makaslar şasesınde duzeltılcek yerleri dreksiyon sistemi şanzımanı motoru açmadım ama debrıyaj baskı balatası olsun frenler kampanalar ve aks bılyaları komple elden geçti. araçla bizzat kendım elimden geldıgı kadarıyla...

11. caner_tee

melber off road jant arıyorum 1 veya 2 tane

arkadaslar 15'' 5 bijon offroad yazan alemıyum jantlardan lazım 1 veya 2 tane cıkması olan bana ulaşşın acil 05318950501

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,006
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri