Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler
Ehliyete AB standardı geliyor.
Gelecek yıldan itibaren verilmesi planlanan yeni ehliyetlerde, güvenlik üst düzeyde tutulacak.
Polikarbonat malzemeden lazer baskıyla üretilecek ehliyetler, özel renk ve mikro harfler içeren tasarıma sahip olacak.
Çalışmaların tamamlanmasıyla 23...
23 milyon ehliyet değişecek
AB standardına uygun ehliyetler geliyor. Gelecek yıldan itibaren verilmesi planlanan ehliyetler özel renk ve mikro harfler içeren tasarıma sahip olacak.
Ehliyete AB standardı geliyor.
Gelecek yıldan itibaren verilmesi planlanan yeni ehliyetlerde, güvenlik üst...
İyi günler
Burak 55 arkadaşın başlattığı Gürcistan gezi programına çok kişinin ilgi duymasına rağmen katılım olmadı (Tarih konusunda ortak karar alınamamasından olabilir) Eşimle birlikte 29 Nisan 2012 Pazar günü saat 07:00 Ankara dan başlıyan gezimiz Samsun dan Hopa ya kadar karadeniz turu ve...
İyi günler
2002 Freelander aracımın 4cü enjektör tutucusunun kırılması nedeniyle yolda kaldım,Ankara'da ivedik sanayi sitesinde çıkma enjektör tutucu , iki saplama ve işcilik için 900.00 TL ödedim.Araç 250 km sonra ayni problem nedeniyle yolda kalmama sebep oldu.Adapazarı sanayi sitesinde ÇİÇEK...
İyi günler
LR Freelander araç için (225/65/16) lastik hakkında önerilerinizi bekliyorum.Asfaltta çok ses yapmayan,
ve arazi performansı orta seviyede olan lastik önerilerinizi bekliyorum
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
Saygılar
Batuhan Tüten
Ankara