Arama sonuçlarınız

1. gvnky

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

sıralı projelerimden olan "Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire" yürüyüşünü gerçekleştirdim. bundan maksadım Sakarya Meydan Muharebesi ile Büyük Taarruzu birleştirmekti. Sakarya Meydan muharebesini temsilen başkomutan karargahının bulunduğu ALAGÖZ köyünden POLATLI'ya yürüdüm. bunu da meydan...

2. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

29 ağustos 2012 de başladık. başlangıçta iki kişi olan ekip Kabak Koyunda üçe ulaştı. ilk günlerde iyi giden yürüyüş başlangıçtan beri yanımda olan kişinin diz sorunu ve üçüncü kişinin ayak parmaklarında oluşan sorunlar yüzünden yavaşladı. bu sorunlardan dolayı akbel-patara ve patara-kalkan...
  3. gvnky

Numunelik Olsun

inanın, neredeyse bir yıldır bu sitedeyim burayı ilk defa tıkladım. boş olmayacağını düşünüyordum, yanılmışım. ancak yanılmamda haksızım. zira 1984 yılından beri güneydoğu ve doğu anadolu bölgesi itina ile mayınlanıyor ve tuzaklanıyor. haydi asfalttan yürüseniz neyse ama araziden yüründüğünde...

4. gvnky

Ankara-Samsun Yürüyüşü

bu bir doğa gezisi değil, daha uzunu. bunu anlatacak uygun bölüm bulamadığım için başlangıç yeri olan Ankara'nın ait olduğu İç Anadolu bölgesine dahil ettim. genelde her sene Ankara'dan başlayarak bir yere yürürüm. geçmiş yıllarda Manavgat ve Bolu'ya yürüdüm. seneye Likya Yolunu (509 km) bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.