Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Araç Üstü Çadır Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar Nissan Qashqai aracım için kaliteli bir araç üstü çadır satın almak veya yaptırmak istiyorum. Özellikle kış kamplarında kullanacağım için kaliteli olması benim için önemli.. görsel olarak güzel ve sağlam yabancı ve yerli markaları,yaptırabileceğim yerleri tavsiyelerinizde...

2. fidodido

Kaş'ta Bildiginiz kamp alanları (yarından sonra gidiyorum)

Merhaba arkadaşlar yarindansonra Kaş'a kamp yapmaya gidiyorum çadır kampı için mekan tavsiyelerine ihtiyacım var tecrubesi olan vesaire varsa yazarsa çok sevinirim
  3. fidodido

Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi!

basliktan da okundugu uzere acil uygun fiyatli guzel bir otel veya bungalov ariyorum tavsiye verebilecek olan?

4. fidodido

25.000 tl ye SUV tavsiyesi yapabilecek olan?

Merhaba arkadaslar üst limitim 25.000 tl kullanım alanlarım: arazi , asfaltsız dağ yolları, şehir içi , şehirler arası yolculuk .. off road vb gibi sporlarla uğraşmıyorum , çamur , çakıl vb içinde işim olmaz , kampa çok gidiyorum defender vb .. eski gorunumlu araçları istemiyorum .. 2000 , 2001...
  5. fidodido

Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

sırt çantası ile veya motor ile gidilerek yapilacak kamplarınızda malzeme ağirlik ve hacim sıkıntısı ile ilgili sıkıntınız varsa ve mat , şişme mat ( içi elyaflı olanlardan ) , şişme yatak arasında kaldıysaniz kendi tercih ettigim bir urunu sizinle paylaşmak istiyorum.. ürün intex marka...

6. fidodido

Çadır marka ve modelleri , testler , kullanıcı yorumları

çadır seçimi konusunda forumdaki dağınıklığı bir nebze toparlayabilecek bir başlık. forumda ne kadar çadırı olan varsa tecrubelerini marka, model ,paylaşabilirlerse görsel içeriklerle paylaşsın

7. fidodido

Alınık 3-4 mevsim çift tenteli çadır (min. 3 kişilik), şişme mat , uyku tulumu

Merhaba Çadır: başlıkta bahsettiğim gibi çadır ariyorum minimum 3 kişilik olacak .. yuksek irtifada kullanmayacağım o yuzden 3-4 mevsimlik arıyorum fiyat tekliflerini değerlendireceğim Şişme mat: minimum 3 cm kalınlığında şişme mat ariyorum ( 2 adet ) Uyku Tulumu : hafif , kışın 0 dereceye...
  8. fidodido

Şişme Mat , Şişme Yatak , Deniz Yataği ?

arkadaşlar ciddi anlamda 2 senedir düşünüyorum rahatıma düşkün biriyim sirt çantası ile kamp a gittigimiz icin bu durum biraz sıkıntılı şişme mat alsam rahat , hafif ama haliyle iyi modelleri rahat ve hafif .. ama pahali .. kötüsü bile en ucuz 80 tl den başliyor.. şişme yatak götürsem kendisi...
  9. fidodido

El Yapımı Kamp Ürünleri

Bu konu altında el yapımı kamp ürünlerini paylaşalım bütün kampçı arkadaşlar için çok yararlı yazılar olacağına inaniyorum hem forumda daha önce yapılanların olduğu yerler de dağınık görünümden kurtulmuş olur ilgilenler takip etsin derim :)

10. fidodido

Max. 400 tl 3 kişilik 4 mevsim Çadır tavsiyesi

Maksimum 400 tl olacak şekilde 4 mevsim 3 kişilik çadır ariyorum Ancak bu fiyata sadece Türkiye fiyati olarak bakmayin eBay.com dan ve diğer yurtdışı sitelerden de 250 dolara kadar çadır alabilirim ... malum tr de 700 tl ye satilan çadir eBay de 400 tl ye falan bulunabiliyor ... ( gümrük vb...

11. fidodido

Çadır içi serinletme tavsiyeleri?

Malum yaz aylarındayız ve Antalya civarında çadır kampı yaparken çadırın içinde az da olsa pişmemizden kurtarabilecek ürünler var mı? ben internetten araştırdım ancak sadece çadır tavanına asılabilecek küçük ve aynı zamanda çadır feneri olarak kullanılabilen fanlar buldum.. konuyla ilgili...
  12. fidodido

Kamp için çanta tavsiyesi?

Merhabalar kısa/uzun süreli kamplar için kaliteli bir çanta almak istiyorum.. çadır,mat,uyku tulumu , kap kacak :) kısacası kamp olayında işime yarayacak olan bütün malzemeleri rahat bir şekilde doldurmak istiyorum.. bunun için sanırım 70 litre ve üzeri bir çanta almalıyım.. fiyat problem...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR