Arama sonuçlarınız

1. bahadir70

Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga

Merhaba Arkadaslar, Bu gun sizlerle Osmaniye-Zorkun yaylasindaki kar manzaralarindan bir kac fotograf paylasmak istedim. Uzun yillardir boyle bir kar gormemistim guzel yaylamizda. Hem benim icin guzel bir supriz, hem de Suzukimi bu sartlar altinda guzel bir deneme firsati oldu. Hic...

2. bahadir70

Grand Vitara 2009 icin otomatik cam kapatma

Grand Vitara da araci stop edince acik kalan camlari kapatmak icin bir sistem var mi acaba? Daha once Cmax kullaniyordum, onda kumadadaki kilit simgesine 3 sn den fazla basinca otomatik olarak tum camlari kapatiyordu, acmak icin de tam tersi bir islem yapiliyordu...
  3. bahadir70

koordinat-yukseklik-yon vs icin cihaz onerisi

Merhaba Arkadaslar, Umarim dogru yere konu acmisimdir. Gezi ve off road sirasinda gittigim yerleri sizlere duzgun bildirmek icin ve bana da yardimci olmasi icin acil olarak cihaz tavsiyelerinizi bekliyorum. istedigim, -koordinat bilgisini vermesi, -yukseklik bilgisi vermesi, -yonleri...

4. bahadir70

Grand Vitara 2008-... Kullanim kitabi

Merhaba Arkadaslar, Grand Vitara icin kullanim kitabi, belki isinize yarar. Benim isime yaradi ;)... Hepinize iyi gunler dilegi ile...
  5. bahadir70

Üyelik Hesap Problemi.?

Merhaba, Uye olurken kayit formuna yazdigim mail adresimi degistiremiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.

6. bahadir70

Kayit olurken girdigim mail adresini degistiremiyorum

Merhaba, Kayit sirasinda girdigim mail adresini degistirmek istiyorum ancak bir turlu beceremedim. Gerekli duzeltmeyi yapip, son olarak da sifremi girip "kimligi degistir" tusuna basinca karsima; 8: Undefined index: visitors Dosya: /data/www/gezenbilir.com/Sources/Profile.php Sat�r: 397 diye...

7. bahadir70

Grand Vitara Vinc

Merhaba Arkadaslar, Acaba aramizda Grand Vitara icin vinc sistemi uygulayan arkadas var mi? Bu konuda bilgi almak istiyorum.
  8. bahadir70

Grand Vitara dizel 2009 yakit problemi

Merhaba arkadaslar, dun itibari ile ben de 4x4 sahibi oldum. Su anda yurt disindayim araci esim ve oglum aldilar, ancak aglumdan aldigim bilgiye gore 100 km de 12 litrelik bir yakit tuketimi oldugunu ogrendim (Adana-Osmaniye arasinda. Ki bu yol gayet duz bir yol) . Bu bana baya bir fazla gibi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.