Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb arkadaşlar..2001 model td5 aracım özellikle sabahları çalıştırdıgım zaman gaz pedalına basınca hiç tepki vermiyor..3- 5 dakika sonra kendi kendine toparlıyor..motor sıçak haldeyken sert duruşlardan sonrada kısım kısm 3 ila 10 saniyee kadar tekrarlıyor sonra yine kendi düzeliyor.. daha önce...
mrb arkadaşlar aracım son zamanlarda a normal biryakıt tüketmeye başladı yakıt fiyatları malum biliyorum ama 75 km 65 tl çok fazla degilmi neden kaynaklanabilir biligisi olan arkaşlar dan tavsiye bekliyorum ..265 70 16 lastik kull. saygılar
mrb arkadaşlar otomatik vites td5 aracımlaa dip gaz yaptıgımda siyah dumna atıyo ,birde 5. vitese kadar vites geçişlerinde kendinni çok iyi toparlıyo ançak son vitese geçince bu 3 saniye falan devam edip 2500 devirlere kadar düşüyo ve kendinni kolay toparlamıyor..bu araçlar hepmi böyle yoksa bu...
mrb arkadaşlar..79model cj imi sattıktan sonra,2005 model lada aldım onu da yolcu ettik ve şimdi bu iki araç arasında kararsızım kullana ve biligi sahibi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorumm yadaa alternatif araç ne olabilir..şimdiden teşşekürler