Arama sonuçlarınız

1. ozgyildir

Almanya-hollanda Gezimiz

29.01.2014-04.02.2014 tarihleri arasında Düsseldorf - Köln şehirlerini içeren Almanya ve Venlo-Amsterdam şehirlerini içeren Hollanda gezimizi blog sayfamda bulabilirsiniz. Her zaman ne diyoruz 'Hayat gezince güzel' ;) http://ozgyildirim.blogspot.com.tr/

2. ozgyildir

Ailece,çocuklu İtalya Gezisi

Tüm gezginlere merhabalar.Bu sefer ki gezimizi diğerlerinden biraz farklı olarak 8 ve 11 yaşındaki çocuklarımızla yaptık.Gezi ile ilgili tüm resim ve bilgileri burada yayınlamayı çok istedim ama bir türlü resim yükleyemedik.Bunun için şimdiden sayfa editör ve gezginlerden özür dileriz.Gezimizde...
  3. ozgyildir

Avrupada Gitmeyi En Çok Düşlediğiniz Ülke Ve Şehir Neresidir?

avrupada en çok gidilmek istenen destinasyonlar ile bir araştırma yapıyoruz,hem yorumda bulunun hem de oy verin

4. ozgyildir

Roma-Floransa-Venedik gezilecek yerler için yardım

Haziran ayının ilk haftası eşim,kızım ve oğlum ile 1 haftalık Roma,Floransa ve Venediği kapsayan İtalya turuna çıkacağız.Bu turumuzda yapmamız,görmemiz gerekenler,İtalya tiyoları hakkında bilgi verirseniz memnun oluruz,şimdiden tesekkurler
  5. ozgyildir

4 günlük italya-roma turu

23-26 kasım tarıhlerınde kappa turla 3 gece 4 gun romaya gideceğiz.1. gün romada gezmeyi düşünüyoruz ama 2.ve3. günü roma dışında gezilecek,gidilecek yerler hakkında yorum ve fikirlerinizi paylaşıp gezimizi güzelleştirmede yardımcı olursanız çok memnun oluruz,şimdiden yardımcı olan herkese...

6. ozgyildir

arjantin-şili

hanım bu sefer tutturdu şiliyi görmek istiyorum,arjantinde tango yapmak istiyorum diye :-\ nasıl,kaça gideriz oralara,fikri olan söylesin yada sonsuza kadar sussun, biz yeşil pasaportlu memuruz :'(

7. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Uzun zamandır aklımızda olan ama cesaret edemediğimiz arabayla balkanları gezmeyi 1 günde kararlaştırdık ve yola çıktık.Yola çıktığımızda bile yapabilmiyiz diye düşünmeden edemiyorduk çünkü cebimizde sadece 500 euro ve yeşil pasaportlarımız vardı.Ama hayat maceralarla güzeldi ve ilerde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri