Arama sonuçlarınız

1. Dawn

pajero 93 yardım

Arkadaşlar selam yardıma ihtiyacım 2,6 93 pajeronun karburatörde bulunan hava borularının yerlerinin neresi olduğu hakkında bilgisi olandan yardım rica ediyorum 2,6 pajero sahibi olan dostlar bir kaç açıdan karburatörün fotograflarını paylaşabilirmisiniz teşekkürler

2. Dawn

KOSDER Soğucak Sapanca Belediyesi 2012 OFF-ROAD oyunları 09-10 Haziran 2012

Kosder Sapanca Belediyesi Off Road oyunları Sapanca Off Road Oyunları, 09-10 Haziran tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından, Sapanca Belediyesi ana sponsorluğunda, Soğucak Yaylasında Organize edilecetir. Türkiye'nin birçok İlinden katılımcı beklenen Off Road...
  3. Dawn

Sapanca sogucak yaylası gezi planı

Arkadaslar selam 20.11.2011 pazar gunü sogucak yaylasına gezi yapmayı planlıyoruz 4 arkadas katılmak isteyen olursa tam saati belli degil ama bır buluşma yeri ve saati belli edip yazacağım katılmak isteyen olursa beklerim tabi bol yağmurun ardından yaylaya ulaşabilirsiniz bilmiyorum :)

4. Dawn

mitsubishi pajero kullanım kitabı

Arkadaşlar merhaba mitsubishi pajero 93 model v12vndl model aracın kullanım kitabı elinde olan varmıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  5. Dawn

4g54 1993 pajero zinciri

arkadaşlar merhaba bir sorum olacak 1993 model 2.6 pajeromun egzantirik zincirinin sıkılıp sıkılmadığı hakkında bilgisi olan varmıdır yoksa değştirmek mi gereklidir. teşekkürler

6. Dawn

Off-road araçları için vinç ithal edilecektir.

Merhabalar Yurtdışından COMEUP marka hv-9 modeli vinç getirmeyi planlamaktayım. vinç tüm testlerden problemsiz geçmiştir. ortalama maliye 1100 - 1200 tl civarında olacaktır. 50 adet'lik bir sipariş söz konusudur. bu konuyu ön talep toplamak için açtım. talebe göre ön ödeme konusunu...

7. Dawn

Araç vinç ithalatı

Merhabalar Yurtdışından COMEUP marka hv-9 modeli vinç getirmeyi planlamaktayım. vinç tüm testlerden problemsiz geçmiştir. ortalama maliye 1100 - 1200 tl civarında olacaktır. 50 adet'lik bir sipariş söz konusudur. bu konuyu ön talep toplamak için açtım. talebe göre ön ödeme konusunu...
  8. Dawn

pajero için port bagaj onerisi

Arkadaslar merhaba yeni aldığım 93 model kısa sase pajero aracım icin port bagaj yapmayı planlıyorum fakat ayak bağlantılarını ne gıbi bir aparat ile tavana bağlanabilirim yardımlarınız için teşekkürler
  9. Dawn

Soğucak / Sapanca SAKARYA

Soğucak gezi ile ilgil bazı fotolar

10. Dawn

pajero 2.6 performans arttirim önerileri

Arkadaslar merhabalar yeni aldığım 2.6 pajeromun performansını nasıl arttırırım önerisi olanlar şimdiden teşekkürler 93 kısa sase için dodik bulabilirmiyim

11. Dawn

Mitsubishi Pajero

Arkadaşlar merhaba 93 model pajeromun iç sıcaklık göstergesi çalışmıyor. bunun için NTC tip termistör arıyorum 1000 ohm fakat sakaryada bulamadım nereden bulabilirim bilgisi olan varmıdır. herkeze teşekkürler
  12. Dawn

Pajero 2.6 performans arttırımı

Arkadaşlar herkeze selam bir konuda yardıma ihitiyacım var yeni satın aldığım Mitsubishi pajero 2.6 93 model aracımın performansını artırmam için neler yapabileceğim konusunda bilgi toplamak isitiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

13. Dawn

Mitsubishi Pajero için lastik Seçimi yardımı

Arkadaşlar merhaba Aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce 93 model 3 Kapı bir 2,6 Pajero satın aldım bunun için arazi lastiği (M/T) almak istiyorum ebat - model ve marka için önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler herkeze saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri