Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Romantische Straße Rotasında 2012

Gezmeyi seven insanlar için bunun bir çok yolu vardır .Biz yolumuzu üç yıl önce karavan dünyasından geçirdik ve o yolda ilerlemeye devam ediyoruz .Geçen yıl ne mutlu ki bize gezi anılarımızı sizlerle paylaştık ve gezmekten belki de çok daha fazlası keyif aldık .Sizin gezi yazılarınızla da...

2. Ebru Yetim

Yurtdışında tavsiye edilebilecek gezi rotaları

Facebook'ta bir süredir Hymer 'in sayfasını takip ediyorum.Zaman zaman videolar yayımlıyorlar .Bugün gördüğüm Mythos Provence adlı videodaki gezi güzergahı hoşuma gitti ve palaşmak istedim .Sizlerin de varsa sevinirim . Bir diğeri bizimde bu yaz yapmayı planladığımız Romantic road (Almanya...
  3. Ebru Yetim

Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice

Eşimle Nice 'e uçacağımız kesinleşince Flickr foto paylaşım sitesinden Fransız tanıdıklarıma etrafında görülebilecek küçük kasaba ,köy vs şirin yerler var mı diye sordum .Ve inceledim .Zira bu insanların böyle küçük yerleşim yerlerine ait harika fotoları vardı .Ben büyük şehirlerden ziyade...

4. Ebru Yetim

Portofino ve Cinque terre köyleri

Yıllarca fotoğraflarını nette görüp ,gezenlerin anılarını okuduğum Portofino ve Cinque terre köylerini görmey hayalimi 5 günlük Nice 'den başlayan mini gezimizde gerçekleştirdik .Fransa kısmını başka bir başlıkta anlatmayı planlıyorum . Portofino hepimizin meşhur şarkısından tanıdığı şirin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri