Arama sonuçlarınız

1. mustili

Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama

Herkese Merhabalar, Ne yazık ki bi aracım ve şimdilik alacak maddi gücüm olmadığı için gerçek bi konu olmayacak. Ama inşallah ilerde yapacak olduğum/yapmayı arzuladığım bi sistem kurmayı düşünüyorum. Şöyle ki; -2009 Model bi VW Amarok'u, referans resimlerini kullanarak 3 boyutlu olarak...

2. mustili

Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim?

Merhabalar; 3-4 kişilik, süpriz yağmurlara karşı dayanıklı olabilecek, nadiren karlı ortamda kurabileceğim, çok zorlu koşullarda kullanmayacağım bir çadır almayı düşünüyorum. Yüksek fiyatlı ürünlerden öğrenci olduğum için kaçınıyorum =) Daha önce BİM çadırıyla çok kampa katıldım ama...
  3. mustili

Denizli'den Bozcaada'ya...

Merhaba GezenBilir sakinleri; Bayramdan sonra - 2 ya da 3 eylül - bir arkadaşımla birlikte Denizli'den otostopla çıkıp, Nazilli - Aydın - İzmir - Menemen - Aliağa - Ayvalık - Altınoluk - Ezine - Bozcaada istikametinde çanta ve çadırlarımızla 5-7 gün zaman zarfında net planlar yapmaksızın bir...

4. mustili

Denizli'den Bozcaada'ya...

Merhaba GezenBilir sakinleri; Bayramdan sonra - 2 ya da 3 eylül - bir arkadaşımla birlikte Denizli'den otostopla çıkıp, Nazilli - Aydın - İzmir - Menemen - Aliağa - Ayvalık - Altınoluk - Ezine - Bozcaada istikametinde çanta ve çadırlarımızla 5-7 gün zaman zarfında net planlar yapmaksızın bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri