Arama sonuçlarınız

1. peritektik

4 gün Roma

Kız arkadaşımla 4 gün Roma tatili yaptık. Roma tek kelime ile mükemmel bir yer. Ölmeden önce mutlaka görülmeli tüm şehir açık hava müzesi gibi. İnternette bizim gezginlerin hazırlamış olduğu çok fazla miktarda ve detaylı bilgiler var, bende yararlandım ve tekrar etmiyorum. Ama eklemek...

2. peritektik

Suudi arabistan (Cidde,Dammam ve Mekke)

İş için yapılan başka bir seyahat. Neyseki hava çok sıcak değildi (40 derece civarındaydı :)))) ). Bildiğiniz şeyler, kadınlar araba süremiyor hepsi çarşaflı ( sadece suud kadınlar çarşaflı bu arada anladığım kadarı ile müslüman olmayan yabancı kadın kafasını açabiliyor). Yinede değişik bir...
  3. peritektik

Kelle paça işkembe kokoreç

Hepimizin çok sevdiğini bildiğim ama konusunu göremediğim kelle paca, işkembe ve kelle söğüş konusuna deyinelim dedim. İşte bildiğim ve önereceğim mekanlar : Başkent İşkembecisi (ankara) Beykoz işkembecisi (ankara) Paçacı hikmet (bostancı- minibüs yolu) (kelle söğüş çok iyi) KDz. ereğlide...

4. peritektik

Bayram Tatili KAŞ

Yurt içi ve dışı birçok tatil yeri denendikten sonra en güzel yerin Kaş olduğu bir kez daha tecrübe edildi. Ekiciler otelde kaldım, berbattı. Kaşta çok güzel pansiyonlar var gerek yok otellerde kalmaya ancak yer bulma sıkıntısı nedeniyle Ekiciler otelde kaldım. Mavi bar bu sefer düşen seviye...
  5. peritektik

Polonya (Krakow)

yaklaşık 1,5 sene önce gitmiştim. Öncelikle ana meydana yakın bir otel ayarlayın. Ana meydan, gündüz sergileri,sokak sanatçıları,katedral'leri,kliseleri ve kral yoluı adlandırdıkları muhteşem bir yer. Gece ise etrafta bulunan yüzlerce cafe,bar,pub ve club'larda eğlenebilirsiniz. Şehir 24 saat...

6. peritektik

Cagliari (İtalya)

Ben şahsen avrupada bulunmayı pekte sevmem iş için gidiyorum genelde ama Cagliari farklı idi pek tabii ki sıcak kanlı İtalyanlardan dolayı. Şehirin merkezi biraz yokuş ama gezmesi zevkli ve ben yine avrupa yemeklerini pek sevmeme rağmen italyan pizzası ve pasta (makarna) tek kelime ile farklı ve...

7. peritektik

Hırvatistan (zagrep-split)

2 ayrı sefer Hırvatistan'a gittim. Biri haftasonu için zagrep, diğeri tatil için split. Öncelikle türkler dizileri ile anılıyor ezel son gittiğimde çok ünlü idi. Zagrep : Bu ülkelerin Cafe kültürü gerçekten çok iyi Türkiye ile kıyas götürmez. Sadece Ben Jelacic meydanı ve etrafında 2 gününüzü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.