Arama sonuçlarınız

1. R

Sedona 721 Alıcam Yardım...

sevgili gezenbilir sakinleri 4 yıl önc 1500 tl ye topladığım trek iimmm çalındı ve 4 yıl bisikletle uzaktan yakından alaka olmadı.sonra arkadasımında londraya gitmesiyle onun bisikleti 1 ay bana kaldı.Ve tekrar bu heves bende başladı zinciri yağlamaya götürdüğümde duvarda asılı duran SEDONA 721...

2. R

Sedona 721 Alıcam Yardım...

sevgili gezenbilir sakinleri 4 yıl önc 1500 tl ye topladığım trek iimmm çalındı ve 4 yıl bisikletle uzaktan yakından alaka olmadı.sonra arkadasımında londraya gitmesiyle onun bisikleti 1 ay bana kaldı.Ve tekrar bu heves bende başladı zinciri yağlamaya götürdüğümde duvarda asılı duran SEDONA 721...
  3. R

2008 2.7 Range Rover Sport arazi performansı nasıldır?

bu aracı çok beğeniyorum dizel olması LAND ROVER olması beni çeken sebepler.Bu araç sport diye geçiyor ama youtube da birçok video var bn kullanıcıdan bilgi almak istediğim için buraya yazıyorum kullanıcılar bu aracla araziye giriyomu onu bilemem ama ne biliyim mesela bi kartalkayaya abanta...

4. R

Range Rover 1987-1993 Hakkında Yardım

Arkadaslar eski kasa RANGE ROVERLARA Bayılıyorum almak istiyorum ama tabi eski olmaları ve 3.9 Lt Motordan korkuyorum bu arac hakkında bana bilgi vermenizi rica ediyorum(arac alınır alınmaz???)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,961
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri