Arama sonuçlarınız

1. mustafaerdogandenizli20

1964 Model Aracımı Satıyorum

1964 hurricane motorlu cj 3 b aracim araç fazlaliligindan satiliktir. bu araclarin genelinde blok catlakligi vardır. ben blogu degistirdigim için en ufak bir çatlak yoktur. onler frenler disk frene çevrilmiştir. arka tekerlerde 4 cm flans kullanılarak tekerler arazi mesafe acilmistir. hidrolik...

2. mustafaerdogandenizli20

Acil Cj 5 Ana Şanzıman

acil cj 5 için hesaplı ana şanzıman aranmaktadır
  3. mustafaerdogandenizli20

2, El Winç Arıyorum Arzalı Olabilir

mrb arkadaşlar 2. el vinç arıyorum arzalı olabilir. yada ekonomik bir fiyata arıyorum

4. mustafaerdogandenizli20

43 / 8 Oranlı Willys Arka Diferansiyel Aranıyor

43 / 8 oranlı ayna mahruti yada komple arkada diferansiyel arıyorum
  5. mustafaerdogandenizli20

64 Model Aracıma Difeeransiyel Kilidi Arıyorum

mrb forum sakinleri 64 model aracıma 47 11 diferansiyel var üzerinde ağır devir diferansiyel ve diferansiyele kilit arıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

6. mustafaerdogandenizli20

39 / 7 Oranlı Arka Diferansiyel Aranıyor

39 / 7 oranlı kompla arka diferansiyel aramaktayım denizlideyim

7. mustafaerdogandenizli20

6.00 16 Lastik 4 Adet

arkadaşlar elimde 4 adet 6.o0 16 jeep lastiği var yakında fotolarını koyacağım 2 tanesi yeniye yakın % 95 durumda 2 ay kadar kullandım çıkardım 2 tanesi yıpranmış % 25 durumda toplamda 250 tl ye vereceğim ihtiyacı olanlara duyurulur
  8. mustafaerdogandenizli20

64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum

64 model kısa bel aracıma camları eksikte olabilir kapatmak için kapıları ile beraber saç kasa arıyorum. fiyat uygun olursa sevinirim
  9. mustafaerdogandenizli20

Cj Ye 7 Cm Uzunluğunda Bijon.

arkadaşlar cj 3 b aracıma takmak için 5 adet 7 cm uzunluğunda bijona ihtiyacım var. elinde olan yada nereden temin edebileceğimi bilen arkadaşlar var mı?

10. mustafaerdogandenizli20

satılık jeep şasesi

arkadaşlar ihtiyacı olan kişiye satılık şase eğrilik falan yoktur

11. mustafaerdogandenizli20

satılık t90/ dana 18

satılık t 90 şanzıman ve dana 18 arazi şanzımanı sadece ana şanzımanın vites kolu kırıktır şanzumanların başka herhangi bi sıkıntısı yoktur t 90 şanzıman tek olarak kayzer şanzıman ile takas edilebilir
  12. mustafaerdogandenizli20

satılık komple 47 11 diferansiyel

aracımdam söktüğüm aracaım 64 model cj 3 b dir 47 11ayna mahruti oranlı diferansiyellerim satılıktır herhangi bi problemleri yoktur akisleri üzerinde mevcut olup ön ve arka diferansiyel olarak takımdır

13. mustafaerdogandenizli20

ağır devir diferansiyel aranıyor

cj 3 b ye takmak için ön arka ağır devir diferansiyel aramaktayım akisler ve kampanalar ile takım olacak uygun fiyata satacak var ise alabilirim denizlideyim
  14. mustafaerdogandenizli20

64 model aracı 4 vites yapmak

arkadaşlar 64 model jeep im için 4 vites şanzıman (t 98 yada halk arasındaki adıyla kaizer şanzıman) aramaktayım bu şanzımana kendi arazi şanzımanımı monte edeceğim elinde bu şekilde hazır olup satmak isteyen ver ise irtibata geçelim yada bu konuda tavsiyede bulunan olursa sevinirim aracımın...
  15. mustafaerdogandenizli20

krom kaplama ( nikelej kaplama)

arkadaşlar denizlide arkadaşımın birisi krom, bakır, nikel kaplama işine başladı. jant, boru , tampon vb malzeme kaplatacak arkadaşlar var ise fiyat verebiliriz ihtiyacı olanlara duyrulur

16. mustafaerdogandenizli20

satılık cj 3 ön ayna mahruti

elimde bulunan ihtiyaç fazlası 47 11 ön ayna mahruti satılk tır dişlilerde bi sorun yoktur fakat mahrutinin şaft bağlanan kısmı tornada yapılması lazım ötme ses vb yok
  17. mustafaerdogandenizli20

satılık cj b ye uygun ön çerçeve

elimde bulunan ihtiyaç fazlası cj3 bye uygun camı çatlak çerçeve satılıktır. açılır cam iptal edilip sabit yapılmıştır
  18. mustafaerdogandenizli20

satılık cj3b açılır cam kısmı camı ve fitiliyke

elimde bulunan ihtiyaç fazlası cj b ye uygun cam ve çerçeve satılıktır

19. mustafaerdogandenizli20

satılık wilys arka bagaj kapağı

elimde fazla olarak bulunan orjinal willys amblemli bagaj kapağını satmaktayım fiyat anlaşılır
  20. mustafaerdogandenizli20

ağır devir diferansiyel aranıyor

arkadaşlar 64 model cj 3 b aracıma takmak için ağır devir hesaplı fiyata arka diferansiyel arıyorum komple kovan olarak hazır olarak sadece kampanalar ve fren merkezleri ile balatalar sökük olabilir

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR