Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Linkini paylaşacağım ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı?
1988 Toyota Hilux 2.4 D 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 275091618
Merhaba arkadaşlar,
Nasipse inş. sıfır Hilux almayı düşünüyorum. Fakat HILUX 4x4 Elegant A/T modeli ile HILUX 4x4 Adventure modeli arasında kararsız kaldım.
Şimdilik 3.0D-4D (171 PS) lık motor olan HILUX 4x4 Elegant A/T modeli; Otomatik Vites, Cruise Control, Yerden 15cm daha yüksek olması...
Merhaba arkadaşlar,
96 Model 272.000 km de olan LandCruiser VX80 aracımı satıyorum. %100 Ön, arka ve orta diferansiyel kilidi var ve çalışır durumda. BRC Marka LPG var.
LPG LED göstergesi ve Arka bagaj camı rezistansı dışında çalışmayan bir aksamı yok.
LPG LED göstergesi tam dolu olmasına...
Merhaba arkadaşlar,
8 ve 6 yaşında ki iki oğlum için, gökyüzü gözleminde ve yeryüzü gözleminde (kuş,doğa,yabani hayvan gözlemi) kullanabileceği teleskop/dürbün önerinize ihtiyacım var.
Kabaca beklentilerimiz;
- Kullanımı ve bakımı kolay olmalı.
- Gökyüzü gözlem yapabilmeliyiz.
- Aynı...
Tercih sıralamasına göre;
1. North Face 3 kişilik 4 mevsim çadır...
http://www.thenorthface.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=70235&storeId=207&catalogId=10201&langId=-1&from=subCat&parent_category_rn=11750&variationId=3A0
2. Husky Fighter 3 kişilik 5 mevsim (tecrübeli bir...
Tercih sıralamasına göre;
1. North Face 3 kişilik 4 mevsim çadır...
http://www.thenorthface.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=70235&storeId=207&catalogId=10201&langId=-1&from=subCat&parent_category_rn=11750&variationId=3A0
2. Husky Fighter 3 kişilik 5 mevsim (tecrübeli bir...
Merhaba,
Karadeniz, Samsun ili Ondokuzmayıs ilçesinde yazlık da kullanmak üzere bot almayı düşünüyorum. Tabi ki akabinde sonraki aktiviteler için yanımda taşımayı planlıyorum. Bu nedenle zodiac bot tercih edeceğim. İlk etapda sadece gölde gezi gibi bir planım olsada ilerde balık için kullanmayı...
Adrenalin Ankara mağazasından aldığım Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırımı satıyorum.
Çadırı sadece 4 kez kullandım.
1. Bolu Aladağlar festivalinde (2 gece)
2. Bolu Yedigöller (2 gece)
3. Bartın Güzelcehisar (2 gece)
4. Niğde Aladağlar (2 gece)
Çadırımda herhangi bir deformasyon, sorun veya...
5" dokunmatik ekranlı GoldMaster Navigasyon Cihazı.
Cihazda 2GB dahili hafıza vardır. 8GB'a kadar harici MicroSD hafıza kartı takabilirsiniz. Uzun süreli batarya dayanımı ile mobil seyahatlerinizde yanınızda taşır müzik dinler, filim seyreder ya da kitap okuyabilirsiniz. Bluetooth özelliğiyle...
Adrenalin Ankara mağazasından aldığım Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırımı satıyorum.