Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı

Aracıma fiber geniş dodik ve cam rüzgarlığı taktım. Uzun aramalar sonun da cam rüzgarlığını aliexpress ten getirdim. Fiber dodiği de Özcan ustada yaptırdım. İlgisini çekenler için maliyetler aşağıdaki gibi. Cam Rüzgarlığı 80$ Kargo dahil. Dodik 10 Parçadan oluşuyor (kapı ve marşpiyel dahil)...

2. fbmy

Suzuki Jimny Arka Kampana Disk Dönüşümü

Off road sonrası el freni ayarının bozulması, 2-3 off road gezisi sonra balata değiştirmek ve bu gibi sıkıntılardan dolayı arka kampanaları diske çevirdik. Disk olarak ön disklerin aynısı kullanıldı, kaliperler megane2 arka kaliper. El freni teli revizyonsuz aynı şekilde çalışıyor. Fren...
  3. fbmy

Nexen Win Guard 205-70-r15 Suv Kış Lastiği (jimny)

Aracı offroad modifiye (Suzuki Jimny) ettiğim için çıkardım. 8-9 Ay kadar kullanıldı balon,darbe vs. yok. Lastikler İstanbul Ümraniye'de iş yerimde durmakta görmek isteyen burada görebilir. Nexen Win Guard 205-70-R15 Suv 4 Ad. fiyatı 250,00 TL Alacak üyemize hayırlı olsun ... İletişim ...

4. fbmy

Genel Montaj Bantı -40C +150C Isı Dayanımlı. (Çift Taraflı)

Merhaba, Uzun zamandır siteye üyeyim ve off road ile ilgileniyorum. İştikal konum mobilya yan sanayii,işimizle bağlantılı olması dolayısı ile Alman'yadan çift taraflı montaj bantlarının ithalatına başladık.Şuan ithal ettiğimiz 2 grup bant var 1. si ayna montaj bantları (köpük) 2.si de genel...
  5. fbmy

Satılık Discoverer S/T 245 - 70 - 17

Çok iyi durumda yırtığı, patlağı, yaması olmayan 5 Adet Cooper Discoverer S/T 245 - 70 - 17 ihtiyaç fazlalığından satılıktır. Stepneden çıkan 5. lastik hiç kullanılmamıştır. Diş derinliği ortalama 10 mm civarındadır. Lastik sınıfı Mt'dir. Sınıfında gürültü seviyesi ve kar performansı ile öne...

6. fbmy

Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12

Cumartesi akşam 2 araç yolaöıktık ve gece boluda konaklayıp pazar günü sabah erkenden yola koyulduk. İlk önce hedefimiz bolu içinden yedigöllere ulaşmaktı ama kar geçit vermedi. Baya yol almıştık aslında ama orman işletmesini geçtikten sonra ki sapak tada ha fazla gidemeyeceğimizi anladık.Daha...

7. fbmy

Kayışdağı Askeri Bölge Faaliyete Geçmiş!

Arkadaşlar Kayışdağı'nda ki terk edilmiş olan askeri bölge tekrar faaliyete geçmiş.Telsiz tatbikatı (SAR) için çıkan arkadaşlarımız askerlerin gelmesiyle şok olmuşlar. :D Durumu komutana anlatmışlar ve daha aşağıda bir yerde telsiz çevrimini yapıp inmişler. Bilgilerinize...
  8. fbmy

Malware uyarısı ...

Her yeni sayfada aşağıdaki uyarı çıkıyor problem bende mi sitede mi ?
  9. fbmy

WJ Sinyal Sorunu!

2,7 CRD WJ aracım var. Araç soğukken sola sinyal vermiyor sağ sinyal ve flaşörler çalışıyor. Sonra araç ısındığında sol sinyal de çalışmaya başlıyor. Sebebi ne dir acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim !

10. fbmy

Formula 1 Teksas'ta ! :))

Eğlenceli bir video. Formula 1' e MT takılsa iş yapar gibi ...:P http://video.tr.eurosport.com/formula-1/f1-teksas-a-gelirse_vid198198/video.shtml

11. fbmy

Darlık Barajı Hafif Off Road ve Kır Gezisi (17 Nisan 2011)

Kararlaştırdığımız üzere 2 araç pazar günü yola çıktık. Rotamızı daha önceden Tuluyhan abimiz çıkarmıştı. Araçları ve kendimizi çok yormadan biraz off road yapalım biraz fotoğraf çeklim ve tabi en önemlisi homini gırtlak amacıyla yola çıktık. Gruptaki tüm katılımcıların uzun süredir tanışıyor...
  12. fbmy

2009 L200 Magnum Otm. Off Road

Araç 2009 Model Otomatik 42.000 Km'de Standart Özellikleri L200 Magnum 2009 Model Otomatik Deri koltulk Isıtmalı ön koltuklar Elektrikli camlar Elektrikli ısıtmalı aynalar Otomatik klima çift bölgeli Radyo cd çalar 5. Arka cam açılır. Off Road Donanımı (Mehmet Becce tarafından...

13. fbmy

Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10

2 Araç 4 kişi başladığımız gezimiz Ayoff 'dan karşılaftığımız abilerimiz-kardeşlerimizle beklediğimizden daha da renkli geçti. Toplamda 4 araç 8 kişi olduk. Tüm geziye katılanlara ve özellikle aracı bakımda olduğu için bana yoldaşlık eden Sinan arkadaşıma teşekkür ederim. Fotolardan devam...
  14. fbmy

Araçların Altındaki Pütürlü Koruma Kaplaması

Selam, Araçlarımızın altında taban saçında dış tarafta pütürlü bir koruyucu kaplama var.Dökülen yerlere ne uygulanabilir ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Eskiden zift diyolardı ama sonradan ziftinde suyu tutarak paslanmayı hızlandırdığını söyleyenler oldu.Alternatif...
  15. fbmy

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Uzun zamandır aklımda olan kayışdağı tırmanışını sonunda gerçekleştirdim.Bugün gözümü karartıp tek araç çıktım.Tabi ki havalarında güzel olması tek araç girmeme etken oldu.Zaten kalsamda yokuş aşa taban vay vitesi boşa atar birilerini çağırırım diye düşündüm :) Bu kayış dağına ilk çıkışım...

16. fbmy

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Merhaba, Bu da bizim aracımız. Şuan hazır ve araziye çıkmak için yeride duramıyor.:) Ve aynı şekilde bizde... Yapılanlar, 285x75x16 Federal Couragia M/T Lastik 16'' Jant. Warn 9.5 Tİ Vinç. Vinç Bağlantı Braketi Ve Tampon Demiri. Dakar Şinorkel. Araç Altı Koruma Saçı. Marşpiyel Koruma Barları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR