Arama sonuçlarınız

1. AHimrek

94 Model Grand Cherokee Elektrik Kesintisi Sebebi Ve Tamiri....

Bir süredir aracımda enteresan olaylar oluyor du... Ne gibi mesela silgileri çalıştırmak istediğimde merkezi kilit devreye giriyordu, silgileri çalıştırmak yerine. Bazen radyo gidip geliyordu. Kontağı oynatınca yaptığını fark edince termikten olduğunu anladık. Bu gün söküp temizledim, WD40...

2. AHimrek

Şasi Numaralarından Araç Özelliklerini Ulaşmak....

Aracınızın nerede üretildiği, motor tipi, gövde tipi vb. bilgilerini barındıran şasi numaralarını aşağıda verdiğim sitelerde veya benzerlerinde çözümleyerek merakınızı giderebilirsiniz. Markalara göre farlılık gösterse genel olarak detaylı bilgi bulmak mümkün..... VIN decoder is the best online...
  3. AHimrek

93-98 Grand Cherokee Reklamları....

Youtube da bulduğum reklam filmleri.... 1992 - Jeep Grand Cherokee Commercial 1996 - Commercial - Jeep Grand Cherokee - Four Wheeler Of The Year - Four Wheeler Magazine

4. AHimrek

1994 Model Grand Cherokee Zj 5.2 Abs Arızası Tamiri....

Merhaba arkadaşlar hep birilerinin yazdıklarını okuyorduk, artık benimde aracım var ve yavaş yavaş bende tecrübe ettiklerim mi paylaşmaya çalışacağım. İki gündür ABS lambam süreklü yanıyordu, daha önce bir sefer yanıp sönmüştü aldırış etmemiştim. Sürekli yanmaya başlayınca. Adım adım takip...
  5. AHimrek

İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2.....

Hayalini kurduğum 4x4 aracı en sonunda almak nasip oldu. Suzuki, nissan, mitsubishi derken... Babam eski bir amerikancı olarak olaya el attı "Madem alacaksın amerikan al, V8 başkadır" demesiyle büyük sözü dinleyen ben birden kendimi ankara da bulduğum aracın satışını yaparken buldum. Biraz deli...

6. AHimrek

Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform.....

Defender arkasına yapmış olduğumuz motor taşıma platformumuz....

7. AHimrek

Denizlide Çeki Demiri

Denizli de çeki demiri almak artık sorun olmaktan çıktı. Firmamız çeki demiri bayiliği almıştır. Her marka model araca özel montaj seti halinde gelen demirlerimiz, hiç bir kaynak işlemi yapılmadan monte edilmektedir. Detaylı bilgi için www.ahitasarim.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz veya...
  8. AHimrek

Makina Seçimi (Body, Motor, AF vb....)

Mrb arkadaşlar fotoğraf olayında yeniyim kurs bir iki gezi derken kompakt makinamın yetersiz geldiğini fark ettim ve makina almaya karar verdim. Nikon nedendir bilmem ama daha yakın bir marka bana. d3100 d5100 derken d5100 sensör büyüklüğü ve lcd ekranın hareketli olmasından dolayı alınabilir...

9. AHimrek

Mercedes ZETROS Tanıtım Filmi....

Güzel bir araç.... http://www.vipmuhendislik.com/video/mercedes-zetros-tanitimi.html

10. AHimrek

Defender Ön Panjur...

Arkadaşlar bir müşterim için yaptığım defender ön panjur tasarımım. Sizinde buna benzer istekleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bunu 2mm sacdan imal edip, siyaha boyattırdılar ve yazı-figürün arkasına kırmızı boyalı sac koydular. Hoş bir görüntü olmuştu. Fotoları bulamadım bulsam...
  11. AHimrek

SATILIK- BORA - DENİZLİ....

ARAÇ ORJİNAL KİLOMETREDE VE HERHANGİ BİR HASARI YOKTUR. DETAYLARI LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-boralardan-bir-tanesini-hatta-en-temizi-69084385/detay/

12. AHimrek

Kızılcabölük Cumhuriyet Kupası 1. Off Road Oyunları (DENİZLİ)

Duyurmak istedim ilgilenen arkadaşlara. Denizli Kızılcabölük de Off Road Yarışması düzenlenmiştir. İlgili linkde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda benim köyüm herkesi bekleriz. http://www.kizilcabolukgazetesi.com/Spor/438-Kizilcaboluk-Off-Road-Yarisi.html
  13. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Bunlarda benden arkadaşlar çok vakit ayıramasamda fırsat buldukça çekmeye çalışıyorum fikirlerinizi bekliyorum
  14. AHimrek

NASIL BİR ARAZİ ARACI...

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Bir arazi taşıtı almayı düşünüyorum günlük ve hafif offroad şartlarında kullanabileceğim. Araştırmalarım sonucunda suzuki vitaranın yakıt ve arazi performansının iyi olduğu sonucuna vardım. Buna bağlı olarak bulunduğum şehirde bir tane araç vardı satılık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,025
Kayıtlı Üye Sayımız
166,769
Kaydolan Son Üyemiz
enesakbb1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri