Arama sonuçlarınız

1. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Arkadaşlar Grup içinde Sadece "Off Road ve Outdoor Etkinlikleri" Konusunda tüm bilgi deneyimlerimizi paylaşalım. Dil, Din, Irk, Meslek, Spor, Siyaset vs vs konularında paylaşımda bulunmayalım. Facebook Linkimiz : https://www.facebook.com/groups/200602756723729/

2. jeomad

Ata binmek + Offroad +Atv+ Fotoğraf + Piknik + Orman Gezisi Programı

Hafta sonu ailelerimiz ile Ata binme arzumuzu gerçekleştirdik. Mutlu ve yorgun olarak eve döndüğümüz günümüzde bizlerle anlarını paylaşan; Savaş Bey e Selami Bey e Çiğdem hanım a Ferhat Bey e Umut Bey e Teşekkür ederim.
  3. jeomad

Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

Kızılcahamam da Offroad Seyrettik Öğrendiklerimizi Hıdırlık Dağında Uyguladık, Standart Lasitklerle yarış sonrası Offroad pistinde öğrendiklerimi uyguladık. ;D ;D ;D ;D Islandık, Kara Battık, Çamura Battık, Güneşte Kurulandık, Off Köftlere Laf bile olmaz.... Katılımcılarımız; Oktay Usta...

4. jeomad

Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtulmak

Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtullamayı denedizmi ? Bir Hikayeye göre Kamyoncular çamurda kurtulmak için yanlarında sönmemiş kireç taşırlarmış. Tekerlerin kaydığı zemine döktüklerinde çamur kireç sayesinde hızlı bir şekilde kuru ve yollarına devam ederlermiş. !!! Peki bizde Offroad...
  5. jeomad

Elmadağ da Japonları Gördünüzmü?

;D ;D ;D

6. jeomad

Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

Katilim gosteren tum arkaslarimiza tesekkur ederim.

7. jeomad

UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA

L200 için ucuz cıkma 15 inç Lastik ararken bakın neler buldum Ankarada.
  8. jeomad

Ankarada Japonlar Geziyordu Gördünüzmü? 20-11-2011- Pazar

20-11-2011 Pazar günü Ufak bir ön keşif gezisi yapalım dedik, Nefes almaya cıktık ankaradan; Birkaç japon toplandık; Gezdik, gördük, eğlendik, yedik içtik, Keşfettik, Öğrendik. Sizlerelede paylaşıma acıyorum.
  9. jeomad

L200 e Jant Lastik Seçenek fikirleri

Bu jantları takmak için aracta oynama yapılmışmı yoksa standart mı ? Ben çözemedim. Yardım Lütfen http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=LqUQwbDyDDI

10. jeomad

2011 Model L200 ümün tanıtımı

Arkadaşlar L 200 ü mün ve teknik özelliklerini tanıtan bi rvideo buldum Paylaşayım istedim

11. jeomad

Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

Güzel ve Keyifli bir pazar geçirdik, Ankara L 200 Gömen nehirde Pazar Günü semaverde çay keyfi ; Mehmet Abi Murat Balcı Hüseyin Şevki Amir Bey ve Kezban Hanım Mehmet Ali Murat Çelik Mehmet Ali Faruk Bey ile sabah buluşarak başladık gezimize, Katılımcı arkadaşlar ile güzel bir hafta...
  12. jeomad

2012 Jeep Grand Cherokee SRT8 niz olsa Araziye sokarmıydınız ?

Böyle bir arac alsanız neler yapardınız üzerinde??? Araziye sokarmıydınız ???

13. jeomad

Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi

Ankara Grubu için L200 ümle apadokyada bir Keşif Gezisi Yaptım. Gezdim, Gördüm, Kokladım, İşittim, Tattım, İçtim, Duygulandım, ve Paylaşmak istedim.
  14. jeomad

Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011)

Ankara Grubundan değerli Arkadaşlarımız ile katıldığımız Düzce Yörükler Yaylası Etkinliğimiz de Gezdik, Gördük, Yedik, İçmedik, Eğlendik, Paylaştık, Takım Olarak Yarıştık, Yeni Dostlar Edindik, Çamurlandık.... Katılan ve Emek Gösteren Herkese Çook Teşekkürler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  15. jeomad

Kurtboğazında Bayram Sefası

Bayram günü biraz ğlenelim dedik ve müthiş eğlendik. Adrenalin Tavan yaptı resmen. Sonuç mu? L200 Yüzmeyi öğrendi.

16. jeomad

Ankara dan Kazana Nasıl 100 Km de Gidilir

Pazar günü " Hem Oruç Tutarız Hem de offroad yaparız abi " dedik ve Kazan a en kestirme yoldan nasıl gidilir ? Dedik ve Ostimde buluşup bir alo ile 15 dk yanındayım diyerek başladık. Keşif gezisi yaptığımız güzergah da bu hafta sonu veya daha sonrası içinde tekrar gerçek tur...
  17. jeomad

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Beğendiğimiz Fotoğraflarımız Paylaşıma Açıyorum Hadi L200 cüler fotoğraflarınızı bekliyorum.
  18. jeomad

Ankara Kazan Kızılcahamam Ofroad- Havuz-Gölde Bot ve Balık Tutma Gezizi

Ramazana girmeden, sıcak yaz gününde pazar günü napılır? Balık tutmaya gidilir. Bizde gittik Balık Tuttukmu ? Yooo !!! Ama Onun dışında bircok şeyi yaptık ve coook eğlendik. Bu güzel günde emeği gecen herkese cooook teşekkürler.

19. jeomad

Ankara Mühye Köyü - Karagöl Çevresi Ormanları Ailece L200 4x4 ve Piknik Gezisi

Kuzu cevirme programı ertelenizce cocuklara verdiğim sözü tutmak için L200 Aracımız ve Ailece ufak ve yorucu bir gezi yaptık. 12:00 da Yolculuğa TRT Binasının oradan mühye yoluna doğu inerek başladık. Sonra elmadağ yamaçları, Yakupabdal Köyü ve Oradan cevre yolu ile Kazan ve Karagöle...
  20. jeomad

07-05-2011 l200 4x4 atsc 175 Mıtsubıshı Ankara Gezı

L200 4X4 ATSC 175 MITSUBISHI ILE UFAK BIR DENEME SURUSU

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader