Arama sonuçlarınız

1. ccez

Lutfen Arkdaşlar Yardım Edin ! 1.8 Mi 20.dizelmi 2.5v6 Mı...

Arkadalar merhaba 4sene önce lada nivayla başlayan avcılık dağcılık ve doğa gezintilerime ferozayla devam ettim.3yıl kullandığım severek bindiğim ferozamı sattıktan sonra şuan hafif arazi ve şehir içindede hem komforlu hem gosterişli olması açısından vede 4 çeker olduğu için bir 5 kapı...

2. ccez

çeki demiri hakkında

slm arkadaşlar 2 gün önce 93 model bi ferozaya sahip oldum şimdilik ustaların demesi cok diri guzel ve temiz bakılmış olmasıydı ancak kafama takılan çeki demirinin ruhsata işli olmamasıydı kimisi sorun olmaz kimisi ferozaların orjinal aksamı gibi gözuktugu için kimsenin bişey demediğini...
  3. ccez

SAMURAİ ARAYANLARIN DİKKATİNE

slm arkadaşlar http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3500061 aynı araç sahibinden dede vardı şimdi bulamadım ilanı araç adamın anlatmasıyla alakası yok arkadaşlar arazi şanzımanı arızalı vitesler geçmiyo aracın ön şaftı 2 yıl önce sökülmüş 2 yıldan beri kullanılmayan poryo kilitlerini buyuk...

4. ccez

lada nivada vites sorunu yardım

slm arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtıyim balıkesirde yaşıorum ve bu siteden haberim olur olmaz hemen üye oldum fazla bi tecrübem ve bilgim olmadıgı için sürekli okudum sizin degerli yorumlarınızı uzaktan takip ettim 1 senedir aktif olarak avcılık yapıorum doğa gezileri dag bayır kar çamur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri