Arama sonuçlarınız

1. J

Satılık 1979 CJ-5 (SATILDI)

Satılık 79 CJ-5, motor yüklü, headers, snorkel var, T-176 4 ileri şanzıman, arkada tek parça aks (AMC20), Kumho venture M/T lastikler, on board kompresör, WARN 8274 çok az kullanılmış vinç, 2 adet orjinal KC delici, temiz Bestop Tente.. döşeme vs..vs.. geziye hazır 13.500 YTL ( konfigürasyon...

2. J

Yuasa Kuru Akü 65A 12V

NP serisi 65A 12V Yuasa İngiliz malı kuru akü.... 200YTL BoyxEnxYükseklik 350x166x174mm 23kg(cık) 8 adet var hepsi kutusunda http://www.yuasa-battery.co.uk/industrial/np.html
  3. J

Satılık 97 model Suzuki Vitara 2.0

97 model 2.0 düz vites, Becce lift, arka %100 kilit, ön arka Warn winch, vs..vs.. çok temiz, araç fazlalığından satılık... 18.000YTL

4. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

1979 model jeep CJ-7 318V8 motor, T19 şanzıman, ön arka dana44, helezona çevrilmiş, ön arka %100 kilit, 34" Petlas NT-3 lastik, Bestop tente,rollcage, matsiyah boya, geniş dodikler, lpg tesisatı üzerinde ama aktif değil, kupada çürük yok. Profesyoneller tarafından toparlanmış, biraz bakıma...
  5. J

Satılık Lastik, 15 Jant

İyi durumda 33x13.5x15 Maxxis Mudzilla 5 adet 1.200YTL (istepne sıfır) Orta durumda 33x13.5x15 Maxxis Mudzilla 5 adet 1.000.YTL (istepne sıfır) Iyi durumda 33x12.5x15 Cooper ST 4 adet 1.000YTL Çarpışantürk siyah yapma jantlarla 1.300YTL Iyi durumda 35x12.5x15 Kumho Venture MT 4 adet 1.200YTL...

6. J

Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası

SATILIK FIBERGLASS CJ-5 KUPASI - 2.200USD Her renk dökülebilir, istenirse üzerine boya atılabilir. Çamurluklar, kaput, ön ızgara beraber dökülebilir. Ağırlık avantajı yoktur. Ancak pas, çürük derdiniz biter. Montaj dahil değildir. Maslak teslim.

7. J

Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

Bir Allah'ın kulu lütfen bana SLR-Like makine ile (Fuji S-5800) kapalı ortamda Flashsız hareketli cisimlerin resmini nasıl çekmem gerektiğini söyleyebilir mi? sürekli bulanık resimler çekiyorum, midem bulandı! :'( Offroada ek hobi olsun dedik yanlış mı seçtik... 1-2 hafta daha kıvıramazsam...
  8. J

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Bu liste ABD'de gerçek bir Jeep'iniz var ise şeklinde düzenlenmiş ve yaklaşık 100 maddeye ulaşmış ;D ben burda genele açmayı daha doğru buldum... bizde kendi "başımıza gelenlerden" eğlenceli bir liste yapabiliriz diye düşündüm.... Listeyi markalar arasında atışma amaçlı kullanmayalım ::)...
  9. J

Defender 2007 Yeni Puma Motoru

Landrover 2007 sonrasında Td5'i kaldırmış ve Ford Transitte kullanılan (Puma heralde) 2.4 dizel Duratorque motoru standart olarak kullanmaya başlamış diye duydum. Motoru ıslak ve tozlu ortamlar da daha verimli çalışsın diye biraz modifiye etmişler. Değişken geometrili (?) turbo takarak...

10. J

Aynı Marka Farklı Model Tartışması

Jeepciler eğlenceyi kaçırmayın ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12966.60

11. J

Discovery Channel Wheeler Dealer Programında 84 model CJ-7 Restorasyonu

Discovery Channel Wheeler Dealer Programında 84 model CJ-7 Restorasyonu konu edilmiş. Internetten bulabilen var mı? Elimdeki videoları upload ettim ama rusçalar ??? Bu adam çok çılgın restorasyonlar yapıyor... ::) http://www.dailymotion.com/gp1941/video/x6rl1o_jeep-cj7-12_sport...
  12. J

Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri

Hepimizin ortak problemi, direksiyon sistemi. Aracımızı hem limitliyor, hem yok yolda tutamıyoruz, geziyor, rot başı bozuldu, rot kolunu kayaya vurdum vs...vs..vs.. gibi şikayetler oluyor.. Amerika'da kayaya tırmananlar PSC marka ( www.pscmotorsports.com ) direksiyon sistemi kullanıyor. Bu...

13. J

Defender'dan Çıkma 4 Adet Lastik ve Jant(SATILDI)

110'u satan arkadaşım bunlardan da kurtulmak istiyor. Ben baktım pek birşeye benzemiyorlar, ilgilenen olursa 4 lastik 4 jant 150ytl istiyor. Feneryolu teslim.
  14. J

2008 Model 4X4 Dağ Aslanı, İlk Gelen Kapar

4X4 bağımsız süspansiyon, tırnaklı lastik, düz duvara bile çıkar! kendi kendini temizleme özelliği var.. çok ekonomiktir yağ yerine su, benzin yerine mama koyun heryere gider... ;D ;D ;D Kendisini dün bulduğumuzda farları iltihaplı asfalt kenarında duruyordu, ilk bakımları yaptık...
  15. J

ABD'den Defender 90 örneği

Ben bile beğendim, belden aşağısı Amerikan tabiii ::) .. Kalbi RR ;D .. Proje planlayan 3'e 5'e hurdacıdan defender almayı düşünen varsa, iyi bir örnek, esinlenme kaynağı olabilir... Vehicle: '95 Land Rover Defender 90 Drivetrain Engine: 4.6L Range Rover V-8 ( speklerde 4.6 diye...

16. J

Maxxis Mudzilla 5 adet 33 x 12.50 x 16 ( Satılmıştır)

Satılık 33 x 13.5 x 16 Maxxis Mudzilla 5 adet, asfaltta 5000km kullanılmış, istepne yere inmemiş. Tabii ki benim arazide kullandığım lastikler değil ;D dingiller jant lastik komple takas ettim, öbür arabadan geldiler (benimkiler 15janttı). Daha büyük ebata geçmek için satıyorummm...
  17. J

Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007)

Fotolardan önce söylemeliyimki Börekler süperdi, ellerinize sağlık..... ilk dönmek zorunda kalan! olarak elimdeki resimleri hemen upload ediyorum... Bu arada dün gece arabalar biraz hırpalanmış, geçmiş olsun Serkan, bugun karşılaşamadım :) ama Yuksel'de problem yok sanırım. Bende motor...
  18. J

İğneada Off-Road Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Gezimiz üvey evlat oldu galba :) bir iki resim video koyalım..... Bence pazar günki uzun(!) dağ yoluna kışın girmek lazım... o tarafların karı (kar anlamında Recep abi :) ) meşhurdur...

19. J

Discovery vs Jeep JK

En düşük modeli Discovery S 60.000euro yukseltme alçaltma yok, orta yukseklikte sabit, geri kalan full gibi TDV6 otomatik.. Bence araziye girecek adam için (zengin adam için :D) 55.000Euro'luk Jeep JK daha iyi bir çözüm... Hem Çiftkurtlardan çıktığın gibi araziye girebiliyorsun "trail rated" ön...
  20. J

Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım?

Herkese Selam, Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben bir CJ sahibiyim ve çoğu CJ sahibi gibi derin su geçişi hakkında bilgim yok, olmasıda zor, çünkü CJ'le derin sudan geçmek için şunları yapmak lazımMIŞ; 1. Snorkel 2. Std CJ'de radyatör fanı blok'tan kayış ile tahrikli, bunu iptal edip...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR