Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün yağmur çamur dinlemedim, bastım pedallara. Yükseklere çıktıkça kış havası ciddi ciddi hissettirdi kendisini.
10.11.12 - Bu anlamlı günde, yani Başbuğ Atatürk'ün ölüm yıldönümünde şehitlerimizi ziyaret ettim. Yağmur altında eğlenceli bir bisiklet yolculuğu oldu. İyi seyirler dilerim...
Her yaz Bulgaristan'a giderim. Oldukça ünlü olan Devetaşka Mağarası'nı görme fırsatım oldu bu yaz. Çok ama çok büyük bir mağara... Koca bir şehri komple buraya sığdırmak mümkün... Mağaranın tavanında çok büyük doğal delikler var. Bu deliklerden içeri giren güneş ışığı mağaraya ayrı bir hava...
Bolu'daydım, karşı dağlarda... Kar kalınlığı yüksek kesimlerde bir buçuk metreden fazlaydı.
Karlı dağların zır delisi Yalnız Kartal (Köroğlu Dağları'nda):
Sözde Abant Gölü'nü de görelim dedik, göl yerine bembeyaz bir güzellik bizi karşıladı:
Bolu'ya gidip de Kızılderili Reisi'ni...
Amatör bir fotoğrafçıyım. Teknik anlamda pek bilgim yok. Bu işin eğitimini almadım. Yani "okullu"dan ziyade "alaylı"yım. Genelde doğaçlama takılırım ve genelde doğa fotoğrafçılığı yaparım. Bazen de akvaryum fotoğrafçılığı...
Bu başlıkta en sevdiğim fotoğraflarımı sizlerle paylaşmaya çalışırım...
08.01.2012 - Metristepe
Kurtuluş Savaşı'nın en çetin mücadelelerinden birinin yapıldığı yer, ilçemiz sınırları içindeki Metristepe'dir. Burası öyle bir yerdir ki hava şartları uygun olduğunda Eskişehir, Söğüt, İnönü, Bilecik, Bozüyük ve hatta Bursa'nın Bozüyük tarafından girişi çok net bir...
Merhaba, foruma biraz önce üye oldum. Çok hoşuma gitti, sanırım forumun takipçilerinden olacağım.
İlk iletimde geçtiğimiz yaz yaptığım Bulgaristan gezime dair fotoğraflar paylaşayım dedim.