Arama sonuçlarınız

1. ozturk14

Ufak bi sorum var (27.215)

merhabalar gönül dostları jackson marka 5 kanallı cihazımı ve 300lük yükselticimi aracıma kurdum ve anten olarak da santiyago 1200 kullanıyorum yurt dışı ile konuşabiliyorum zaman zaman ama her duydugumda sesim gitmiyo ve takoz m acık oldugu zaman bile gitmiyo bazen ve yurtdışını bırakın...

2. ozturk14

Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum

arabayı alalı biraz zaman geçti sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)
  3. ozturk14

merhabalar aranıza kabul ederseniz bende gelmek istiyorum :)

merhabalar 2007 grand vitaramı satıp 4.0 limited chrk almayı düşünüyorum ve araç hakkında olumlu olumsuz düsünceleriniz deneyimlerinizi yazmanız mümkünmü :) ve köyüme yerleştiğim için eski konforlu keyif verici bi araç istediğim için tercihimdir ve bir kaç arkadaşla konuştum yakıtının lpg de...

4. ozturk14

1.9 DDIS yakıt oranı

aracımı yeni aldım sayılır yazın yazlık lastikler ile 80-100 km ile sürdüğümde 650 km gibi bi yol yaptım 50lt ile ve bi keresinde boşa attığımda 700km gördüm ama simdi vakumlu lastikler var ve kış çok sert geçiyo 235/65/r17 yani normalinden biraz büyük lastik taktım araç cok yakıyo gibi...
  5. ozturk14

ön amortisörden hoş olmayan bir ses

aracı %60 köy yolunda kullanıyorum hızım cok düşük oldugu zaman bile takırdı şeklinde ön sağdan hoş olmayan bi ses geliyo ama sol taraftan çukurlara daha hızlı girdiğim zaman aynı sesi duyuyroum acaba amartisormü patlak yada herhangibi başka bir sorun olma ihtimali varmı.(bazı araçlarında...

6. ozturk14

2007 grand vitara 60bin ağır bakım

ilk önce merhaba adım barış formda yeniyim ama tam bi araba hayranıyım babam emekli olduğu için köyümüze yerleştik ve benimde okul için köyümüz olan memleketimize yerleştik 2010 ford focus aracımızı satıp 2007 grand vitara aldık ve 60 bin ağır bakımı gelmek üzere ve serviste gerçekten...

7. ozturk14

M şeklinde bir ışık yanıyor

aracımda kutu içinde dalgalı m şeklinde bir ışık yanıyor servise götürdüm ilk olarak turbo sıcaklık sensörü dediler başka bir servis egsoz gazı sıcaklık sennsörü dedi kimi ise mazottan kkimi ise hava filtresi ışığı diyor ama motordan bi parça olduguna eminim araçda gaza yüklenince yanıyo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri