Arama sonuçlarınız

1. G

crv rolanti

selam arkadaşlar 99 crv sahibiyim.birkaç gün önce subap ayarı yapırdım.rolanti motorunu filan temizlediğini söyledi motorcum.Soğukken stop etme sorunu vardı .Motorcu subaplar sıkmış ayarlanması lazım dedi.halloldu.Ancak bu işlemden sonra araç soğukken rolantisi 1500 civarı, ısınıncada 1000-1100...

2. G

otomatik vites

selam arkadaşlar 99 otomatik crv var.Aracım gayet temiz.Ancak anlamadığım bi nokta var.Aracımın 1.2.3.4. vites geçişleri sarsıntısız.Ancak 4. vitese geçip yaklaşık 1 km gidince bir sarsıntı yapıyor.Sanki vites geçiyor gibi.Ama vites değişimi yok.Vites geçişleride vuruntusuz.Nereden yapıyor...
  3. G

205 70 15 lastik arıyorum

selam arkadaşlar honda crv aracım için 205 70 15 lastik arıyorum.Maddi durumlar nedeniyle şu aralar yeni lastik alamayacağım.Uygun fiyatlı temiz lastik varsa 2 adet veya 4 adet arıyorum.Teşekkürler

4. G

freelander 1 bagaj perdesi

selam arkadaşlar 1999 model freelander aracım vardı.Sattım.Arka bagaj perdesi elimde kaldı.şu arka koltuktan bagaj kapağına uzanan yaylı çekince gelen bırakınca kendini toplayan perde.Gri renkli.Temiz yırtık filan yok.İhtiyacı olana uygun fiyata veririm.yenisi 400 TL gibi bi fiyatı var...
  5. G

crv de abs

selam arkadaşlar 1999 honda crv aracım var.araç 5 veya 10 km hızla giderken frene azıcık dokununca abs yi devreye alıyor hemen.Ama kayma filan yoyk.Olması imkansız zaten çünkü hem hızım çok yavaş hem de frene çok yumuşak basıyorum.Aracı yeni aldım ve tam tanımıyorum.Bu normal bir durummu.yoksa...

6. G

acil yardım

arkadaşlar 99 freelander 1.8 i var.Aracım geçende elimde orjinal kumanda olmasına rağmen immoblizer i devreye soktu.Kumanda arızalı diye servisten yeni kumanda aldım kabul etmedi araç kumandayı.Beyne girip immo yu açıyoruz araç çalışıyor 5-10 dk sonra tekrar devreye giriyor çalışmaz...

7. G

boğulma

selam arkadaşlar 99 1.8i freelander var.Ancak geçen aracı bi boğdurdum çalıştırmaya çalışırken immoblizer devreye girdi canıma okuyo.Aracı çalıştıramıyorum.Bu boğulma normalmi neden yapar.Boğulunca ne yapmalıyım. Olay Şöyle oldu.Aracı çalıştırdım.hemen kapatmam gerekti yaklaşık 5 sn içinde.Bi...
  8. G

polen filtresi

selam arkadaşlar kaloriferi açınca hava gelmiyo denilebilir.Çok az geliyor.Polen filtresi tıkalı olabilir diye aklıma geldi.Yeri nerededir bilen varmı.
  9. G

üst kapak conta değişimi

selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1999 freelander 1.8 im var.Ancak üst kapak contası ve krank keçelerini değiştirmem lazım.nerede yaptırabilirim.Maliyeti ne olur fikri olan varsa sevinirim.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.Saygılar

10. G

üst kapak conta değişimi

selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1999 freelander 1.8 im var.Ancak üst kapak contası ve krank keçelerini değiştirmem lazım.nerede yaptırabilirim.Maliyeti ne olur fikri olan varsa sevinirim.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.Saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri