Arama sonuçlarınız

1. zhetan

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Geçenlerde evde kutular içindeki fotoğrafları karıştırırken bundan tam 15 yıl önce tek başıma yapmış olduğum İstanbul-Bodrum turunda çektiğim fotoğrafları buldum. Eski model analog bir makineyle çektiğim fotoğraflara tebessümle bakarken aklıma bu fotoğrafları ve turun detaylarını burada...

2. zhetan

İZNİK - 2.Tur (Topçular-Ayazma-Çamdibi-Fulacık-Yörükler-İZNİK-Orhangazi-Yalova)

8 Ekim 2011 tarihinde farklı bir güzergâh kullanarak yeniden İznik’e gittim. Tavşanlı-Fevziye-Mahmudiye yolunu kullandığım ilk turu (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80744) konaklamalı gerçekleştirmiştim, bu sefer aynı gün içinde tamamladım. Tabii ekipman anlamında daha hafifim...
  3. zhetan

İZNİK - 1.Tur (Topçular-Tavşanlı-Fevziye-Mahmudiye-İZNİK-Sölöz-Orhangazi-Yalova)

Merhabalar… Uzun yıllar sonra yeniden başladığım bisiklet maceralarıma bu yazın sonunda start verdim. Yaptığım iki turun detaylarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Her iki turu da İznik’e yaptım ama güzergahlar biraz farklıydı. 17-18 Eylül 2011’de gerçekleştirdiğim ilk İznik turunun detayları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri