Arama sonuçlarınız

1. umit87

Crv Facebook Grubu

Merhaba crv araçlarıyla ılgılı aktıf olan çok fazla forum yok malesef linkteki grup aktıf bılgı ve paylaşım için takıp edebılırsınız iyi günler. Facebook'a Giriş Yap | Facebook

2. umit87

Şaftta Demir Sesi

Merhaba araç 98 crv şaftın ıstavrozları degişti şöyle bir sıkıntı mevcut 1. viteste giderken şafttan sankı demır demıre surtermiş gibi bir ses geliyor 35 km/h dan sonra bunu kesiyor ses soluk yok sankı 35 e çıkana kadar altta demirci çalışıyor bu neden kaynaklanıyor olabılır araç manuel.
  3. umit87

1998 Crv Manuel

S.a. Merhaba daha önceden açılan ve yazılan tüm konuları okudum yazdıgım yazılarada aldıgım cevaplar için teşekkür ederim şimdi sizlerden bir ricam var elimdeki imkanlar dahilinde alttakı lınktekı aracı almaya niyetim var. araç 240 küsür binde bu kmde araç alınır mı yada bu yaştakı araç alınır...

4. umit87

LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI

Merhaba herkeze selamlar, Bir arkadaşım adına sizlerden bilgi edinmek istiyorum 1998-99 model dis. 2.5 tdı almak üzere arkadaşım ist. yaşıyor agır off road dgl amacı geziler pıknık fln. ve gündelik kullanım merak ettıgımız ise bu aracın kronık rahatsızlıgı yakıt tüketimi ve parça parası...
  5. umit87

1993 2.5 turbo dıesel grand cherokee

Arkadaşlar üstadlar öncelikle merhaba ben uzun zamandır aranıza katılmayı beklıyorum suzuki vitara bakıyordum hdı ancak içi bana dar gelıyor aracı aile olarak kullanıcam farklı arayışlara girdim bnm derdım parça sıkıntı çekılmıcem ustanın anlayabılecegı ve parça fıyatı benı kasmayacak bı araç...

6. umit87

Grand Vitara Manuel

Merhaba arkadaşlar sitede baktım bulduklarımın çogu guncel verıler dgldı o yuzden bı onu açtım grand vitara 2.0 (5 kapı modeli) lpg veya benzin ş.içi ş.dışı yakıt tuketımı hakkında bılıgı verırmısınız?

7. umit87

freelander td4

Merhaba arkadaşlar ben arazı aracı arıyorum bır suredır hem şehıriçi kullanıcam hemde hafta sonlarını degerlendırmek için kullanıcam vitaraya nıyetlendım almaya gıttım bı şeklde anlşamadık ama ne hıkmetse gıttıgım gun gözume bu araç ılıştı fiyatta aşagı yukarı aynı göruntu olarakta vitaradan şık...
  8. umit87

vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

Arkadaşlar merhaba ismim ümit 24 yaşındayım istanbul beyoglu civarında ikamet edıyorum formu uzun suredır dışarıdan takıp edıyorum artık içeri girmek istedim ve üye oldum şu an kullanmakta oldugum araç cit.saxo 1,5 dizel hergun bu aracımla işe gidip geliyorum.Yazları igneada longoz vs. tatıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,751
Kaydolan Son Üyemiz
kratos45

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri