Arama sonuçlarınız

1. yengeç

Alternatif Yaylalar

selam izmirde ikamet ettiğimiz için denize olan özlemimizi bir şekilde giderebiliyoruz. Bu yıllık iznimde karadeniz olmamak kaydıyla yaylada kamp veya pansiyon tatili yapmak istiyorum varmı fikri tecrübesi olann yardım lütfennn :)

2. yengeç

İstanbul Ve İzmir Arası Ortak Tavsiye Edebileceğiniz Kamp Alanı :)

Öncelikle herkese selam malum havalar yumuşamaya başladı kamp etkinlikleri için hava biçilmiş kaftan tabiri caizse .İstanbul da ki dostlarımızdan kamp daveti aldık ama (bu arada biz İzmir deyiz) arada bir yerlerde buluşalım diye konuştuk çünkü 2 günlük hafta sonunu kapsayan bir etkinlik olacak...
  3. yengeç

İzmir'de İlk Yardım Kursu

Ne zamandır araştırması içindeyim malesef yok yok yok hiç bir sivil toplum kuruluşu bu konuya el atmıyor paralı kurslar var onlara da herkes gidemeyebilir.Radyo programında dinlediğim ilk yardım uzmanının olayın ciddiyetiyle ilgili konuşmasında yurt dışında belli sayının üzerindeki iş yerlerinde...

4. yengeç

Yağmurluk Ve Tozluk Hk.

Herkese selam arkadaşlar malüm yaz bitti bitecek.Yürüyüşler kamp etkinlikleri 1 aya kalmaz başlar tozluk ve yağmurluğa ihtiyacım var tavsiyelere açığım tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim :)
  5. yengeç

Çeki Demiri Hakkında

Selam sizin tecrübelerinize ihtiyacım var ; benim arac 2008 moddel hyundai tucson bu aracıma çeki demiri taktırmak istiyorum ancak aracımın vizeye girmesine 10 ay var taktırıp vize tarihinde ruhsata işletmemin sakıncası varmı (cezası vizeyi bozmaya değermi) bu işlemi nerde (ben izmirdeyim) ne...

6. yengeç

Karadeniz Gezisi Hk.

Herkese selam soğuk ve kısa kış günlerini geriye bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde güneşli günlerle beraber içim kıpır kıpır olmaya başladı.Yıllık izin planlarımı kafamdan geçirmeye başladım bile, bir kaç alternatif var sizlerden de fikir istemek geldi aklıma. Öncelikle şartlarımı ileteyim...

7. yengeç

19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun

Önümüzdeki ayın 19 da sınav var arkadaşlar bu sen bayağ öne almışlar sınavı hayırlısı inşallah
  8. yengeç

Amatör Telsizci Olmak İstiyorum

Herkese selam uzun süreden beri bu işi kafama takmış idim ama nedense üzerine tam manasıyla düşememiştim. Burhaniyede müşterim 25 senedir trac üyesi beni tabiri caizse gaza getirip duruyor.Siz değerli arkadaşlarımdan da yorum ve yardım beklerim
  9. yengeç

Alibaba Com Hk.

Arkadaşlar tesadüfen alibaba com' a yönlendirildim bizlerin ilgi alanları için tedarik ürünleri dikkatimi çekti sistem hakkında bilgisi olan varsa rica edrim.

10. yengeç

Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp

bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu istikameti görülecek kamp atılacak yerler hakkında detaylı bilgisi olan varsa sevinirim. c.tesi gecesi hareket bolu yedigöller 2 veya 3 gün takılıp devam etmek istiyoruz varmı fikri olan

11. yengeç

Tucsonmu Tusconmu :)

arkadaşlar aracın adına takıldım kaldım tusconmu tucsonmu
  12. yengeç

Almayı Düşündüğüm 2008 Model Suzuki Grand Vittara 1,9 Ddis

2010 MODEL 110 LUK TORNEO CONNECT GLX SAHİBİYİM KISMETSE ARACI SATIP 2008 MODEL SUZUKİ GRAND VİTARA 1.9 DDİS ALMAYI PLANLIYORUM .BU MEYANDA RAV4 , TIGUAN , X- TRAİL, VE FRELANDER T4 LEREDE BAKMADIM DEĞİL AMA AKLIM NEDENSE HEP GARAND VİTARADA KALDI DOĞRUMU YAPIYORUM ACABA , DÜŞÜK KİLOMETRELİ Bİ...

13. yengeç

Kurban Bayramı İçin Kamp Yeri Lütfen :(

Herkese selam geçen kurban bayramı süresince yedigöller'deydik ailece çooook ama çok zevkliydi bu senede kurban için yer araştırıyorum amaaa yedigöller tadında olacak Haydi önerilerinizi bekliyorum hııı bu arad izmirden kendi aracımızla hareket ortalama 500- 600 km mesafe tercihimiz...
  14. yengeç

Evolite K-2 (5 Mevsim ) Hakkında Yorumlarınız

selam uzun zamandır uzaklardaydım ve geldim işte herkese selamlar. 750 mt - 1500 mt irtifada kamp planlıyoruz bu çadır aklımıza yattı gibi ama bilgisi olan varsa lütfen yorum yazsın :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri