Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1999 - 2002 arası land crueser ikinci el cıkma uygun fiyata helezon yayı arıyorum.aracını yukseltip eski yayları kullanmayan arkadaş varsa msj atabilirmi.saygılar.
YAG ALMA AREFESİNDEYKEN CASTROL ARACLAR ICIN YAG MARKA VE DETAYLI LİTRE HESAPLARI VAR LİNK AŞAGIDA HER MARKA VE MODELİN ORANLARI VAR
http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9041330&contentId=7074757
Frontera 3.2i V6 4x4 (Frontera B)
MOTOR
YIL
2000-2005
TAVSIYE KAPASITE...
Arkadaşlar benim arcta soyle bır sorun vardı .araba sorunsuz calışıyorken gidiip stop ettiginizde bir cok nadir olsada araba calışmıyodu oldur allah calısmıyo ama kapatıp gıdıyosun bır sure bekle gel calısıyo bazen calışmıyo .en son usta bakınca motora benzin gelmiyo dedi pompa bozuk degişecek...
arkadaşlar malum benzin fiyatları aldı başını gitti lpg de mecnun un leylayı kovaladıgı gibi peşini bırakmıyo forumda gezerken dogalgaz la uyumlu kıtler araclara takılabiliyomuş ...aranızda takan veya aracına bu istemi takan birini tanıyan varsa deneyimlerini duyduklarını paylaşabilirse ileride...
arkadaşlar malum benzin ve lpg fiyatları ile sıkıntılar dogunca motor değişimi icin araştırma yapıyorum burada gorduğum yazıları veya sizin bilgi ve deneyimlerinizi toplayalım bellimi olur hepimiz dizel bir motor takabiliriz..
istenilen belgeler aşagıda
1. Tip Onayı Belgesine istinaden...
arkadaşlar havalar sogudukca benım araba sankı daha fazla yakıyor.. bikac kişiyle konusurken onlarda kışın arabaların fazla yaktıgını soyledıler. ama şimdi ornek verırsek ev ile iş arası 10 km. yazın sıcak oldugu için araba 1 km sonra tupe gecerek gerı kalan 9 km tup ıle gıtmekte kışın ıse gec...
ARKADAŞLAR KASKO BEDELININ YUZDE BESI KONUSUNU BILIYORSUNUZDUR...BIR ALT DILIMDEN ODUYORSUNUZ...YANI BENDE 2000 MODEL 3.2 FRONTERA VAR VE NORMALDE YILLIK 1.836 ODEMEMIZ GEREKIRKEN BIZ ALT DILIM YILLIK 1.300 ODUYORUZ AMA NETTE GEZINIRKEN BIR ARKADAS AYNI MODEL AYNI MARKA 866 ODUYORUM DIYE YAZMIS...
ARKADASLAR 2000 MODEL 3.2 FRONTERA SAHIBIYIM BENIM ARACTA CUKURLARA GIRINCE ARABA COK SARSILIYO ICERIYE COK SES VERIYOR..ACABA FRONTERANIN GENEL OZELLIGIMI SIZIN ARACLARINIZDA DA BOYLE BIR SORUN VARMI ... BUNU DUZELTME SANSIM VARMI FARKLI BIR AMARTISOR VEYA YAY TAKARAK
IKINCI BIR SORUMDA...
akadadaslar ben araniza Elazigdan katiliyorum ... 2000 model 3.2 opel frontera aracim var bazi problemleri var bizim cevre illerde tavsiye edebileceginiz bi usta varmi ozellikle doguda servis ve bu aractan anlayan usta sIkIntIsi cekiyoruz ..parca sorununu soylemiyoruz bile..
Hepinize...