Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teksan motorlu araçlar olarak 30 yıldır Unımog yedek parça sektöründe hizmet vermekteyiz. Her çeşit unımog yedek parça konusunda yardımcı olmak isteriz. Türk silahlı kuvvetleri,Karayolları,Orman müdürlükleri olmak üzere birçok remi makama hizmet vermekteyiz. Her türlü Unımog yedek parça...
( TEKSAN MOTORLU ARAÇLAR) Arkdaşlar mrb elimizde ihaleden kalma sıfır orjinal ayna mahruti flanşları bulunmaktadır ORJ Numarası: 460 350 0045 bu numaranın değişenleride bulunmaktadır orjinal fiyatdan daha makul fiyatlara yardımcı olunur TEL : 0539 461 83 13
Fatih
tekbıyık
Arkadaşlar mrb sitede yeniyim fakat güzel bi ortam çok faydalı muhabbet güzel unımoga olan ilgiyide gördükçe ayrı bi keyif alıyorum siteden..İlgilenen ihtiyacı olan arkadaşlar için Unımog ve Mb trac yedek parça konusunda yardımcı olmak isterim 25 yıldır bu işle uğraşıyoruz bütün stoklarımız...
Arkadaşlar mrb sitede yeniyim fakat güzel bi ortam çok faydalı muhabbet güzel unımoga olan ilgiyide gördükçe ayrı bi keyif alıyorum siteden..İlgilenen ihtiyacı olan arkadaşlar için Unımog ve Mb trac yedek parça konusunda yardımcı olmak isterim 25 yıldır bu işle uğraşıyoruz bütün stoklarımız...
Arkadaşlar elimde G Serisi araçların uygun fiyata Orjinal cam kaldırma mekanizması bulunmaktadır sipariş iptali yüzünden elimde kalmıştır kesinlikle kullanılmamıştır
Arkadaşlar elimde 416 ayna mahruti var 2 AD ORJ İlgilenen olursa elimde mevcut irtibat: 539 461 83 13 ADRES:Dolapdere san sit 8.ada no:29 TEKSAN MOTORLU ARAÇLAR LTD. ŞTİ.
Arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum yavaş yavaş da alışıyoruz öncelikle şunu söliyim Unımoga olan ilgi harika resmi kurumların dışındada bu araçların ilgi görmesi çok güzel yaklaşık 30 yıldır Unımog ve Mb-trac parçası hem imal ediyoruz hemde satıyoruz ilgilenen arkadaşlar olursa 0539 461 83 13...
arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorum işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...
arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorum işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...
arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorUZ işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...