Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cj-5'de yapılmak istediğimiz değişikliklerin listesini hazırladık, araç zaten az çok toplu gibi.
Sizce bu işlemler ne kadar tutar ? Tahmini bir fiyat aralığı ?
1) Ön ve Arka Geniş Tip Dana 44 Diferansiyel
[Jeep Wagoneer veya Scout çıkması ve 4.10 veya 4.27 ayna mahruti ] - [Takas...
Evet arkadaşlar, aracımın motoru 3.8 I6 motor , diferansiyellerim ise stok AMC20 ile Dana 30 oranları da 4.10.
Araçta 33 lastikler var ben 37'ye geçmek istiyorum ama bu değişiklik ile tabi yükseltme kitleri falan adapte edeceğiz.Fakat, Şanzuman T150 bunu da T19 veya T19A veya T18 falan ilk...
Evet arkadaşlar, aracımın motoru 3.8 I6 motor , diferansiyellerim ise stok AMC20 ile Dana 30 oranları da 4.10.
Araçta 33 lastikler var ben 37'ye geçmek istiyorum ama bu değişiklik ile tabi yükseltme kitleri falan adapte edeceğiz.
Fakat, Şanzuman T150 bunu da T19 veya T19A veya T18 falan ilk...
merhaba arkadaşlar..
benim 78 model cj5 de 33lük savero m/t lastik var, fakat araziye okul ve vakit nedeniyle neredeyse hiç çıkamıyorum, hergün şehir içinde kullanıyorum. eskiden üzerinde ufak mastercraft avenger g/t lastikler vardı bu m/t lastikleri taktıktan sonra ayna mahrutisine ellenmedi...