Arama sonuçlarınız

1. A

hadi hayırlı olsun bakalım...nihyet aranızdayım

merhaba arkadaşlar niyayet aracımı aldım,81 model fj 60 en kısa zamanda resimlerini yükleyeceğim, ilk uzun yolumuda bugun yaptım(150 km uzun sayılırsa)araç asfaltta fzla hızlı ve konforlu değil ama arazide gayet iyi gerçi satışını daha alamadığım için fazla zorlayamadım ama kendini belli ediyor...

2. A

fj 60 bj 60 arasında tercih

merhaba, ankaradan aranıza katılmak üzereyim aslında şimdiye kadar aranızda olacaktım ama bikaç aksilik oldu, 1983 model bır lc fj 60 almak üzereyken karşıma 1987 model bj 60 çıktı aslında arazı araçlarıyla yenı tanışacak bırı olarak aralarında pek bı fark görmedim ama biraz araştırınca galıba...
  3. A

bu ne kadar ilgi böyle

herkese merhaba bı araç için yardım istemiştim hani olurda yol gösteren olursa bende pajerocu olurum aranıza katılırım dıye ama maşallah kımseden ses seda yok hele mesajımı okuyupta umursamayan 54 arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. herkese ıyı forumlar

4. A

Merhaba bu araç için yardım

Merhaba lınkdeki araç için yardım istiyorum bilgisi olanlar esirgemesin lutfen yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-sahibinden-63757229/detay
  5. A

aranıza hoş gelmek istiyorum...

merhaba uzun zamandır 4*4 araç sahibi olmak istiyordum. işin başında ladaya karar verdim,sonra biraz işin içine girince pajero ile devam ettik ve sonuç olarak vitarada bitecek inşallah. çok fazla araziye çıkmayacagım ama çıktıgım zamanda rezil olmak istemem,dolayısıyla hem şehir içinde hemde...

6. A

acemiye yardım

merhaba arazi araçı almak niyetindeyim ve pajero almak istiyorum. 18,12,2011 tarihinde ankara off road klubunun yarişlarında arkadaşlarım ahmet ustayla tanıştırdı beni kendisi ankarada sayılı ustalardanmış.onunla bıraz sohbetten sonra bana pajeronun 1993 model ve üstünü tavsiye etti ama benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri