Arama sonuçlarınız

1. Basri...

1987 Ln65 Service Manual

Selamlar, Yaklaşık bir ay önce 448k km de, 1987 model bir 2.4 dizel 4x4 LN65 aldım. LSD dahil tüm fonksiyonları sorunsuz çalışmakta ve jant/lastikler hariç tüm fabrika özellikleri korunmuş. Bir kaç dağ/orman gezisi yaptım, 2 santimlik direksiyon boşluğu haricinde gayet memnun kaldım. belki de...

2. Basri...

Motokaravan Aliyorum. Yardim Edin Lutfen.

Merhabalar, 53 yasimdayim, 2 sene evvel bosandim, tum mal varligim 1 valiz kiyafet ve 1 scooter. 6 senedir karavan dunyasini teorik olarak arastiriyorum. 12 ay karavanda yasayacagim. Tek basima, bazen cocuklar gelir ziyarete ama 2 gunde dayanamayip kacarlar. Yani genelde tek basima. Kesinlikle...
  3. Basri...

Lada Niva Ile Karavan Çekilir Mi ?

Selamlar, Skoda Favorit aracımı değiştirme aşamasındayım. Doğaya ve dağlara olan ilgim sebebiyle, ayrıca yakıt ve bakım maliyetlerinin diğer 4x4 lere oranla düşük olması dolayısıyla kararımı Lada Niva yönünde verdim (15.000 liranın üzerindeyse lütfen başka 4x4 araç tavsiye etmeyin). Tek...

4. Basri...

"Tent Tarp" - "Tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen...

Selam, Tarp, Tarpaulin veya çadır tentesi deniyor sanırım. Önümüzdeki günlerde planladığım çadır konaklamalı Akdeniz Turunda bolca yağmur alacağım için böyle bir ekipmana ihtiyacım var. Motosikletle gezeceğim için hafif, su geçirmez ve oldukça geniş olması gerekiyor. İnternette biraz...
  5. Basri...

2012 Kış, Kıyı Kıyı Akdeniz...Hazırlık...

Selamlar herkese, İlk mesajım, kendimi tanıtayım biraz, Basri, 46 yaşındayım, Kuşadası, turizm, evli, 2 çocuk, motosiklet, bisiklet, dağ, taş, dere, tepe, yağmur, çamur... Senelerce kocaman motosikletlere bindikten sonra, gerek hafifliği-kıvraklığı, gerekse ekonomik oluşu ve az benzin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri