Arama sonuçlarınız

1. Mlh_Zj

ZJ min ve ailemin fotografları

2. Mlh_Zj

Kar offroad'u rota tavsiyesi olan?

merhabalar. kar offroad'u yapılabilecek ve tabiki kamp yapılabilecek bir rota tavsiyesi istiyorum :) tabiki katılmak isteyen olursa katılımcı arkadaşları da bekliyorum.
  3. Mlh_Zj

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Merhabalar. Biliyorsunuz forumda yeniyim. Bir süredir de zj sahibiyim. Aracımı seviyorum ancak bu araçlar için en iyi denilen ustalar bile can sıkıyor. Siz de bu dertten muzdaripmisiniz? Misal , direksiyonda titreşim ( düşük hızlarda ) , boşluk hissi , gezinme ve fren pedalında sertlik vardı...

4. Mlh_Zj

Gaz Kesince Alttan Gelen Sürtme Sesi ve Düşük Hızdaki Vibrasyon

Öncelikle yardımcı olan üstadlara çok teşekkür ederim. Araçta son viteste 70 km civarı , hafif gaz verip bırakınca sürtme sesi gibi bir ses yapıyor ve çok hafif vibrasyon oluşturuyor. Bir de araç çok yavaşken ve motor sıcakken , çok hafif yüke bindiğinde , direksiyona ciddi bir vibrasyon...
  5. Mlh_Zj

Yedek Parça

Merhabalar , Ankarada Jeep Grand Cherokee için yedek parça satan yer arıyorum. Mevcut servislerdeki yedek parçalar gerçekten pahalı. Parçayı alıp ustaya gitmek en iyisi. Bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

6. Mlh_Zj

Merhabalar..

Ankaradan katılıyorum aranıza. Sitedeki mjeliada eski bir kullanıcıdan 5.2 v8 grand cherokee aldım. Açıkçası kendisi ilgili biriydi. Bayada birşey yapılmış arabaya. Ben de buraları okuya okuya heves edip katıldım aranıza :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri