Arama sonuçlarınız

1. Barışş

21-22 Şubat 2015 Amanos Kar Kampımız

Kampımızı fotoğraflayan, videoya alan ve montajlayan Mustafa Kara hocamıza çok teşekkürler. Eline, emeğine sağlık. Çok harika bir çalışma çıkmış. https://www.youtube.com/watch?v=oSvgTrJdgj8&feature=youtu.be

2. Barışş

2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı

Değerli dostlar, 2004 model 143.000 km'de 4xfourart modifiyeli otomatik vites bir 2.0 grand vitara almış bulunmaktayım. İSOFF'dan Hakan Altınordu Bey'in aracı. Düşündüğümden biraz daha pahalıya mal oldu ama yaklaşık 1aylık kullanımım neticesinde iyi bir alışveriş yaptığım düşüncesindeyim...
  3. Barışş

Otomatik 4x4 2007 Nissan Navara 2.5dci Le At, Full Donanım

2007 Nissan Navara 2.5 dci 4X4 LE AT 171bg, 403nm Tork. Düzenli Yetkili Servis Bakımlı. 159,000 km. Haziran ayında aracı alır almaz, Arslanoğlu yetkili Nissan servisinde tüm sıvıları, yağları, differansiyel ve otomatik şanzuman yağları ile tüm kayışları yenilenmiştir. Extradan karter...

4. Barışş

Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen.

Yaklaşık 2 aydır kullanmakta olduğum 2002 model 3,7 limited KJ aracıma renegade modellerinde standart sunulan motor, şanzuman ve arize vitesini koruyan 3 farklı alt muhafazayı aracıma taktırmak istiyorum. 1- Bir örneğini bulabilsem sanayide yaptırma şansım var. 2- İnternette ayrıntılı resim ve...
  5. Barışş

WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

------------------------------------------------------------------ http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98385252/detay Linkteki araç Ankara'da bir serviste sipariş üzerine hazırlanmış ancak sahibi kısa süre sonra satmaya karar vermiş. Şu an üzerinde vinç yokmuş. Darbe boya yok, aracın...

6. Barışş

Amarok 1 günlük test

28 Ocak 2012 Cumartesi günü VW Gümüş tarafından test için verilen VW Amarok Highline 4*4 araçla ilgili edindiğim tecrübelerimi sizlerle paylaşmak ve sizlerin de fikirlerini almak isterim. Amarok test aracımız 2011 model 12000km de üzerinde 18 inç lik jantları, metalik kahverengi boya ve AMArok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri