Arama sonuçlarınız

1. S

SATILIK 96 MODEL SUZUKİ VİTARA JLX 3K

ARKADAŞLAR HERKEZE MERHABA; SUZUKİ VİTARAMI SATIYORUM 96 MODEL 3K DEĞİŞEN YOK HİÇBİR MASRAFI YOK İLAN NO : 92111199 VEYA 0530 870 05 38 NOLU TEL DEN ULAŞABİLİRSİNİZ. HAYIRLI GÜNLER DİLEĞİYLE...

2. S

3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam !

arkadaşlar herkeze merhaba, 3k 96 model otomatik vitaramın arkasından gelen sesi bir türlü bulamıyorum. Aynı sorunu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. -Araç ile seyir halindeyken ses yok fakat sert fren yapıp tam durma anında arkadan küt diye bir ses geliyor...
  3. S

Ankarada vitara ustası tavsiye edebilirmisiniz ?

Arkadaşlar merhaba; Ankara da Çitaramı :) götüreceğim, suzukiden anlayan, işini bilerek yapan, fazla döşemeyen usta varmı bildiğiniz. Sürekli gidebileceğim güvenilir bir usta arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, Selamlar.

4. S

vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım...

arkadaşlar herkeze merhaba, benim canavarın yakıtı tuzlu geldiği için 1 ay önce brc lpg taktırdım fakat hala çok yakıyor 50 tl lik gaz ile 140 km yol gidiyor. Buda yaklaşık 0,36 kr demek, sizce bu normalmi, motordan pek anlamadığım için neler yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim? araç...
  5. S

96 VİTARA HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar merhaba; Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım 96 model vitaramın bilmediğim bazı özellikleri hakkında sizden yardım istiyorum. Bilgisi olanlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. - Aracım otomatik vites, 1,6 jlx 3 kapı, vites geçişleri baya sert bu normal mi ? Hatta ışıklara...

6. S

96 model vitara jlx lpg yardım lütfen

arkadaşlar herkeze selamlar, daha önce sorduğum 96 vitara 3k yı aldım. Sizlere sorum araca lpg taktırmak istiyorum servise (ankara suzuki kanguru) gittiğimde ustalar brc den başka taktırma dediler. Fakat forum da okuduklarımdan anladığım kadarıyla brc den pek memnun olan yok herhalde, sizler ne...

7. S

3kapı vitara alıyorum arkadaşlar yardım lütfen

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba, Adım serdar forma yeni üye oldum, arkadaşlar v3 kapı 96 model bi vitara alıyorum bugün göstermeye gitcez servise, sizden ricam bu araçlarda neye dikkat etmem gerekiyor. Araç hakkında hiç bir tecrübem yok. Araç 190000 km de 96 model değişen yok diyor fiyat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri