Arama sonuçlarınız

1. D

DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL)

Uzun süredir SUV-Arazi araç almayı planlıyordum. Arabamı sattım. (Ford Focus TDCİ). Baba desteğiyle toplam bütcem 45-50 bin TL. Aracı eşim de kullanacak. %25 arazi, %75 şehir içi kullanılacak. Yılda ortalama 20.000 km yapılacak. Ağır arazi şartlarında kullanılmayacak. 2000 cc motor ve altı...

2. D

İKİ ARAÇ BİLEŞİMİ

Belki bir çokları bu konuyu çözümlemiştir. Ancak bir eve iki araç alınacaksa nasıl bir ikili seçmek gerekiyor. Her halde bu konuda kafa yoranlar şehir içi için küçük az yakan, şehir dışı ve arazi için bir 4X4 önerirler diye düşünüyorum. Burada parasal imkanlar da önemli tabii. 65.000 TL'ye nasıl...
  3. D

2006 Suziki Grand Vitara XL-7 2.0 Dizel mi , 2001 G.Cherokie 2.7CRD Mi

Ayda 2-3 defa araziye çıkmayı düşünen biri olarak şehir içi konforu, yakıt, sağlamlık ve 2. el satış gibi açılardan bu araçların hangisi tercih edilmelidir. Eksileri artıları nelerdir. Kıyaslama yapma imkanı olan üstadların bilgi ve yardımlarını beklerim. saygı ve selamlar

4. D

ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ

Yaptığım tablo ve verilerde uyumsuzluk varmı bilemem ancak, puanlama yapılsa sizin puanlarınız ne olur du?[[attachment=1]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri