Arama sonuçlarınız

1. different2012

Özel Çekme Karavan Yapımı

Özel yapım Çekme karavan yüreyeni Şasesi satılıktır.Kendi karavanını yapmak isteyenlere hazır fırsat.Üzeri kontraplak üzeri epoksi kompazite yapılmaya döşenmeye hazır..Boy:425 En:200 Düşünüyen yükseklik (net) 195 Planda 4 kişi yatabiliyor WC mutfak yerleşiyor. Üzerinde Amartisörlü ve makaslı...

2. different2012

91 Kare Kasa Xj Cherokee 4.0 Highout

SAHİBİNDEN EMSALSİZ KARE KASA CHEROKEE 4,0 HİGHOUT XJ JEEP 193 BEYGİR. YAMAN JEEP BOSTANCI DAN TÜM PARÇALARI ORGİNAL ALINARAK MADE İN U.S.A MOTOR YAPILDI.SEGMAN PİSTON KRANK EKSANTRİK DEVİRDAİM KOMPLE YENİ. BRC TÜP YENİ VE RUHSATA İŞLİ.2015 ARALIK AYINA KADAR MUAYENESİ VAR. HEAVY DUTY MOTOR YAĞ...
  3. different2012

cherokee XJ 91 4.0 Highout

merhaba arkadaşlar, 1991 cherokee XJ motor ve şanzıman rektifiyesi yaptıracağım parça ve işçilik için önerilerinizi bekliyorum. 0 motor için hangi parçalar gider kaç para tutar.?

4. different2012

Araçlarımızı Tanıyormuyuz ?

Silindir, Silindir Kapağı Silindir, motor parçalarını üzerinde taşıyan bölümdür. Bu bölümün üzerini kapatan ve yanma odalarını meydana getiren kapağa silindir kapağı adı verilir. Piston, Piston Kolu, Piston Başı Motorun silindiri içinde yer alan hareketli parçadır. İçten yanmalı motorların...
  5. different2012

Yakıt Tüketiminde Tasarruf

Yakıt Tüketiminde Tasarruf:Lambda-oksijen sensörü ::) Lambda-oksijen sensörüyle ilgili konu açıp sorun yaşayan arkadaşların paylaşımını bekliyorum.. Oksijen Sensörü: Lambda Sensörü olarak da anılmaktadır. Görevi Nedir? Oksijen Sensörleri, motor egzoz manifolduna monte edilmiş olup...

6. different2012

91 Cheroke 4.0 high output) min maliyetle max.(inch)'' nasıl yükseltirim

İlk başta peşinen konuyla ilgili bilgilerini,tecrübelerini paylaşan herkeze ve bizleri bilinçli olarak mesleki donanımla aydınlatan herkeze teşekkürler. uzmanlar ustalar ve konu içindeki arkadaşlar sizin bilgi ve yönlendirmenizle arazide çok koşmayacak 1991 model 4.0 high output aracımı standart...

7. different2012

1991/XJ/4.0 hakkında bilgi/sorun/çözüm paylaşımı

Arkadaşlar cherokee 4.0 XJ araçlarla ilgili bilgi sorunlar ve çözümleriyle ilgili konuda paylaşımları bu sayfada bekliyorum.
  8. different2012

1991/XJ/4.0 direksiyon gövdesi problemi.

direksiyonda sag-sol ve ileri ittiğimde boşluk var. bu sorunu yaşayan oldumu kim nasıl çözebilir. bir çarede komple direksiyon gövdesi degişimi olabilir yada bu işi anlayan tamir takımıyla istanbul kadıköy tarafında yapacak ustalar varmı.Yardımlarınızı bekliyorum.
  9. different2012

91 Cherokee 4.0 XJ için direksiyon gövdesi

91 Cherokee 4.0 XJ için direksiyon gövdesi aranıyor.

10. different2012

xj için kep+sepet+sis farı+dıştan stepne asma demiri..vs arıyorum

xj için kep+sepet+sis farı+dıştan stepne asma demiri..vs arıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code