Arama sonuçlarınız

1. A

3.1 arka tampon reflektör arıyorum

Başlıktaki gibi maalesef hiçbiryerde bulamadım.elinde olan varsa bana satabilirmi

2. A

Grand cherokee 3.1 motor degisimi

200.000 kmdeki grand cherokeemin motorunu degistirmek istiyorum aracimin kasasini cok seviyorum.motor degisiminin yasal konusu hakkinda bilgi sahibi olan varmi ? Birde aracima uygun hangi tip motorlar olabilir.ornegin 0 bir dizel q7 motoru uyum gosterebilirmi ;D bu konuda yol gosterici ve bilgi...
  3. A

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

BUTUN ARKADASLARA ONCELIKLE MERHABA,Bilindigi gibi ulkemizdeki benzinin litresi 5lira olmak uzere artik! Buda motorin ve diger yakitlarada zam demek.Ama biz yillardir sadece internet sayfalarindan konusarak elestirmekten ileriye gidemedik! Ne birlik olabildik nede amaan bize ne demekten baska...

4. A

Çöpe Vurdum

Geçen geri geri giderken birden arkama çöp çıktı.ne olduğunu anlayamadım ;D 8) Bagaj kapağında Göçük oluştu çok azda olsa boya zarar gördü.Auto kinge götürmeye düşünüyorum ama İnternetten araştırdığım kadarı ile Herkes Auto Kingden şikayetçi.Labali,Saygısız olsada olur olmasada olur...
  5. A

grand cherokee ses sistemi

Arkadaslar 3.1 limited var.sol on kapi hoparlöru bozuldu calismiyor.bu bahaneyle yeni bir ses sistemimi takiyim sizce yada yaptirip devam mi? 8) bu arada orjinali infty gold. Önerisi olan ?

6. A

beyaz duman sorunu 3.1

Merhaba arkadaslar 3.1 grand Cherokeem var araci ilk calistirmalarda calistiramiyordum 15 kere isitip cevirmem gerekiyordu ;D calistirmayi basardigimda ise motor 5,6saniye zipliyor ve arkadan pamuk beyazi duman atiyordu.ama oyle Boyle degil.daha sonra bir ustaya goturdum isitma bujisinin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri