Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aracı 4 çekere alıyorum on tekerler tutarsız dönüyor arada tir tir tir ses geliyor ve dönmeyi kesiyor sebebi nedir ki uzun zamandır kullanmıyordum 4 çeker olarak ne olmuş olabilir durduk yerde anlamadım.
Birde bu hub veya aks değişimi hakkında güncel fiyat bilgisi olan var mi ?
Merhaba;
yeni edindiğim midland nın ne işe yaradığını biliyorum1001z marka ve model telsizin arkasında PA ve EXT çıkışları var PA çıkışı hakkında bilgim var. dış anons hoparlörü bağlanıyor fakat EXT nedir hiç bir yerde bulamadım bir bilen varsa bilgilendirmesini rica ederim... ???
Merhaba,
benim vitara tüpte çalışırken bi sıkıntısı yok fakat benzinde araç tıkanıyo gaza basınca hareketleniyor fakat aniden gaz kesiyor bundan dolayı ben enjektör tıkanıklığından şüphe ediyorum.
şimdi asl sorum şu olacak bu piyasadaki enjektör temizleyici katkılar n kadar faydalıdır yoksa hiç...
Bugün manyak bir trafiğin içinde dur kalk yaparken saçma sapan bi yerde yolda kaldık normal olan denriyaj bir anda boşa çıktı resmen çektirdik arabayı bakalım ne çıkacak :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba Arkadaşlar;
aracı alalı 1 ayı geçti fakat anca fırsat bulup bakıma girdik
yapılan işlemler:
yağ değişimi
filtreler değişti
klima bakımı yapıldı
arka cam rezistansı kablo kopukluğundan çalışmıyordu giderildi
direksiyon boşluğu sorunu giderildi
gezinti sorunumuz vardı 4 burç değişti...
??? merhaba arkadaşlar
bugün bir bedevi misali olay yaşadım.
arkadaşa verdiğim aracımın benzini bitmiş sıralı sistem olan araçta benzini fark etmeyen arkadaş marşa basmışta basmış çalışmadığını görünce benzin almış doldurmuş ve bi miktar daha zorlayınca aracı çalıştırmış.
fakat şuanda araç...
Merhaba arkadaşlar;
belki insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorum olacak.
malum 94 5K jlx sahibiyim ve daha çok yeniyim bu araçta
radyatör suyu sürekli eksiliyor bir gün kontrol etmeyi unutup motoru yakmaktan korkuyorum malum açık sistem olduğu için ben ısınan suyun buharlaşmasına...
Merhaba;
yaklaşık 1-2 senedir vitaralar hakkında neredeyse bütün başlıkları okumuş bulunmaktayım fakat herkesin araç yakıt oranı 9-10 litre civarında
ben aracı Kastamonu'dan alıp İstanbul'a getirdim Düzce'den itibaren bir ölçüm yaptım saatte 110-120 km hızla 100 kilometrede 8 litre yakıt...