Arama sonuçlarınız

1. zeynelyesilbas

1988 Model Vogue Efi Benzinde Çalışmıyor

herkese merabalar .buradan ustalarıma soracağım acil bir durumum var yeni aldığım v8 3.5 vogu efi aracımı ordu ilinden aldım aldığımda aracı balata sipreyi ile çalıştırıp tüpe geçirdim sıkımtısız bir şekilde elbistan 750 km yol yaptım. aracı benzinde çalıştıramıyorum. araçda sensör yok. araç...

2. zeynelyesilbas

1974 model seris 3 . topluyoruz.

aracımız gayet orjınal ve güzel bir aractı.sonradan yapılan sac kabini hariç tabiki.motor içerisinde içinde dışında tüm parçaları oynanmamış şekildeydi.sadece gelişi güzel yapılan fırça boyalar olmasa daha güzel olacaktı,kaportası neredeyse hatasız denilecek kadar düzgün.:
  3. zeynelyesilbas

2010 model toyota land cruiser mi yoksa 1982 model 4200 cj 6 mı.hangisi çeker

arkadaşlar .aracım 1982 cj ama önüme gelene kafa tutuyorum sırada 2010 model toyota land cruiser 3,0 prado.sizce hangisi diğerini çeker.yorumlarınızı alayım.

4. zeynelyesilbas

acil yardım geri vites müşürünü bulamıyorum !!!!!!!!!!!!!

ii günler aracımın geri vites lambası yanmıyor muayneye gireceğim online olan bi arkadaş bana cvp yazabilirmi . şanzumanın üzerinde geri vites müşürü varmış onun kablosu kopmuş . aracım 1982 model cj 6 enter şanzuman
  5. zeynelyesilbas

1975defender hakkında bilgi lütfen

bir arkadaşımın bahçesinde yaklaşık bir yıldır kullanmadığı bir defender var. ben normalde hep cj kullandım. şimdi ise kardeşimin kullanması için bbu defenderi almak istiyoruz fakat bu araç hakkında fazla bilgili değilim. 3000 tl istiyor araç çekme belgeli. fakat motorunu kayseri land rover...

6. zeynelyesilbas

1974 model cj 5 acil satılık kelepir.

1974 model cj 5 aracımın arazi viteslerinde şanzumanında dönerinde elektrik aksamında motorunda atma ötme tekleme hoplama zıplama yoktur. bütün bakımları kendim tarafından yapılmış olup yıllardır cj sevdalısıyım. nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. 2013 yılına kadar muaynesi devam etmekte olup...

7. zeynelyesilbas

Takas Teklifine Açık 33*12,50*15

33*12,50*15 ölçülerde jant lastik 5 adet gerekli, elimizdede 31*10,50*15 jant lastik vardır takas etmek isteyenler lede takas yapabilirim. resimdeki lastik ve jantdan istiyorum elinde olan yada alabileceğim yeride söylerseniz olur. lastik markası önemli değil.
  8. zeynelyesilbas

31*10.50*R15LT MAXXIS MUDDER BUCKSHOT-4 ADET JANT LASTİK

33 LASTİK TAKIMINA GEÇECEĞİM İÇİN SATILIKTIR.DIŞA OFSETLİ JANT ALACAĞIM.DIŞA OFSETLİ JANT VE 33 LASTİK TAKIMIYLA TAKAS OLABİLİR SAYGILARIMLA
  9. zeynelyesilbas

74 model cj 5

74 model cj 5 alacağım. fakat bazı arkadaşlar bu araçların fazla tutulmadığını arazi performansının iyi olmadığını söylüyorlar. makas aralığı dar şasesi sağlam değil ne yaparsan yap araç düzen tutmaz diyor. yardım lütfen aydınlanmak istiyorum. saygılar

10. zeynelyesilbas

CJ LERE ÖZEL SNORKEL UYGUN FİYATA İMALATTAN HALKA!!!!!!

CJ SNORKEL FİYAT 250 TL DİR. HERYERE KARGO İLE GÖNDERİLİR.

11. zeynelyesilbas

satılık cj şnorkel.imalattan

imallattan halka direk ...arkadaşlar cj lerimize şnorkel imal etmiş bulunuyoruz.çok yakışıklı oluyorlar.şnorkelimiz çok hoş ve orjinaldir.resimler yarın akşama yüklerim aracın üzerine takılacak yarın tüm aşamalar tamm.birde tekere takılan basamak ve tavan üzeri çadır imalatıda yapılacak hafta...
  12. zeynelyesilbas

Bu Suzuki Adam Olur mu?

böle bir suzuki var .yazık oluyor çürümeye mahkum.bunu alsam sadece yürümesi için ve göze güzel gözükmesi için sizce ne kadar para harcanır .ustalımdan bilgi ve tavsiyelerini bekliyorum. saygılar

13. zeynelyesilbas

kırılan civata nasıl çıkartılır.

ön camlarımızı kullanmaya başlayacağımız şu günlerde bakıma aldığımız araçlarımızın civataları pastan çıkmayıp kırıla bilirler.bunu ufak bir çanta kaynağı yardımıyla yerinden çıkarabiliriz.
  14. zeynelyesilbas

cj motor sesi

tüm cj sahibleri motor seslerinizi yükleyinde dinleyelim
  15. zeynelyesilbas

her marka araca yapılabilir.start stop .bozulan kontağa son

öncelikle yapılası kolay bir işlem.ben kendi cj 8 imde yaptım .skoda pkabımda yaptım kullanıyorum çokta memnunum. gerekli malzemeler. 3 ayrı renkte kablo çekme düğme basma düğme işlem. aküden artı kısmından bağladığımız kabloyu içkısma alıyoruz; bobinin artı kısmından aldığımız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri