Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle aracımdan cok memnunum satma nedenim ise araç bana küçük geliyor kamp yapmak istiyorum ancak esyaları sığdıramıyorum bu sebeple daha buyuk bir araca geçmeyi düşünüyorum Cj8 veya 6
Araca gelicek olursak mekanik olarak 10 numara bir araç nerdeyse herşeyi yeni yapıldı hiç bir masraftan...
Öncelikle forumdaki herkese tesekkur ederim. Arac hakkında 0 bilgim varken bi cj toplayacak kadar bilgi edindim 3 sene boyunca butun konuları kaç kez okudum sayısını ben bile bilmiyorum.Forumdaki abilerimin coğu ve cevremdekiler daha gençsin öğrenci adama bu olmaz diye düşünsede virüs bir kere...
2011 model e90 aracim sanayide bi usta tarafindan sokuldu sonra geri vites lambasi kablosunu takmayi unutmus (benim tahminim) dolayisiyla park sensorude calismiyor bu kablo soketleri nerede birde baska bi problem olabilir mi ? Tesekurler...