Arama sonuçlarınız

1. GÜLKESEN

Vitara full depo benzin ile kaç km yapar?

Arkadaşlar 1 depo benzin ile Vitara Jlx 5k araç kaç km yapar acaba? Şehir içi ve şehir dışı kullanım olarak yorumlarınızı bekliyorum Saygılarımla

2. GÜLKESEN

vitara sis farı

arkadaşlar vitaramın ön tamponuna sis farı takmak istiyorum. bu konuda deneyimi olan arkadaşlarla mümkünse resimli paylaşımlarını bekliyorum. Tercihim 2 adet yassı olan farlardan. çin malı olmayan kaliteli olanlardan düşünüyorum.Marka tavsiye ederseniz memnun olurum. Bir arkadaş farklı bir...
  3. GÜLKESEN

Yedek anahtar

Arkadaşlar yedek anahtarımı kayıp ettip, yeni bir yedek anahtarı yaptırmanın pahalı olduğunu duydum. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.Selamlar

4. GÜLKESEN

Vitara Ön Far Ampulü

Arkadaşlar 2000 vitaram için Osram cool blue 5000k hyper H4 ampül takmayı düşünüyorum. bu konuda deneyimi yada önerisi olan varmı?
  5. GÜLKESEN

Vitara Beygir (hp) Gücü Nedir?

Değerli arkadaşlar; Benim 2000 model 1.6 jlk 5k Vitara aracım var. Ben aracımın gerçek beygir gücünün ne olduğunu hala bilmiyorum. Benim ruhsatta bu bölüm boş görünüyor. bazen oto alım satım sitelerine baktığımda farklı farklı rakamlar görüyorum bunların hangisi doğru bende anlamadım. 1.6...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri