Arama sonuçlarınız

1. cmass

6.00 16 Traktör Desen Lastik- Teklif Usulu Satılık

Merhaba arkadaşlar, 4 adet 6.00 16 petlas lastiğim (iç lastikleri de mevcut) var. 3 tanesi hiç kullanılmamış biri az kullanılmış. Tarihleri biraz eski 2006 olması lazım. Yarışta, etapta kullanmak isteyenlerin işine yarayabilir. Lastikler teklif usulu satılıktır. Yani fiyat önemli değil maksat...

2. cmass

Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs.

Merhaba arkadaşlar, garaja dönüşen çalışma odamı biraz boşaltmak ve araca yapacağım yeni eklentilere kaynak oluşturmak adına elimde parçaları satılığa çıkarıyorum. Herkese sevgiler, saygılar... Parçalar Ankara'dadır. İrtibat: Selim 05336560299 Becce yükseltme kiti ön salıncaklar (Extreme...
  3. cmass

2005 Grand Vitara 1.6 Lastik Seçimi Yardım

Merhaba arkadaşlar, ZJ ve XJ deneyimlerinden sonra arkadaşların da ısrarı ile bir grand vitara 1.6 otomatik aldık. Şu an 3 inç becce kiti ile birlikte arkaya %100 kilit taktık. Sonraki aşamada ise lastik konusu gündeme geldi. 32 33 dedik body lift dediler iteledik sonraya.. Şimdilik 3 inç...

4. cmass

Satılık ZJ V8

Büyük bir hevesle aldığım ve eksiklerini giderdiğim ZJ'mi elimde olmayan nedenlerden ötürü satmak durumundayım.. Araç bildiğiniz limited versiyon sadece koltuk ısıtma yok onun dışında full ve tüm aksamları çalışıyor.. Araç 2011-Temmuz ayında ilk sahibinden alınmıştır. Ben 2012-Şubatta ikinci...
  5. cmass

Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik

Herkese merhaba, Zj aracımda takılı olan, universal çeki demiri - 250 TL yan basamak - 250 TL 225/70/16 Maxxis (4 adet) Goodyear (stepnelik) (1 adet) - 400 TL (fotolar eklenecektir..)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri