Arama sonuçlarınız

1. D

midland 75-822 yardım

merhaba midland 75-822 telsizimde önceden 40 kanal içinden 26.kanalı seçeniliyordum fakat şimdi 27.205 diye yazılar çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim? teşekkürler.. SAYGILAR...

2. D

2012 x trail lastik seçimi

merhaba aracıma 16 inch jant alıp at ve ta lastik almak istiyorum.şuan ki lastik ebatı 225/55/18 herhangi bi yükseltme olmadan hangi ebattaki lastik takabilirim? çok teşekkürler...
  3. D

ESP NE ZAMAN AÇIK VEYA KAPALI KONUMDA BULUNDURULMALI

MERHABA Esp hangi durumlarda kapalı hale getirilmeli? Şimdiden yanıtlarınıza teşekkürler...

4. D

Kask Önerisi

Merhaba, 100 tl yi geçmeyecek şekilde kask arıyorum.yardımcı olabilir misiniz teşekkürler....
  5. D

Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım

Merhaba,önceikle araştırma yaparken bana yardımcı olan herkese teşekkürler. İlk önce cherooke liberty den baaşlayam maceram nitro,pajero,x trail ile devam etti ancak jeep ve pajerodan fiyatı yüzünden vazgeçtim.Geriye 2 seçenek kalıyordu ya x trail yada nitro.Nitro danda vazgeçtim.Pazar günü...

6. D

SATILIK SANTA FE

ARACIM 2006 MODEL OLUP 2.0 CRDİ MODELDİR.135 HP DİR ISITMALI ÖN KOLTUKLAR SANROOF ÖN ARKA SİS FARI ABS TCS(daha bilmediğm birçok şey) otomatik vites ................................. araç şuanca 147 bin km de fiyat olarak 37 bin tl düşünüyorum saygılar....

7. D

suunto x9i harita sorunu?

suunto x9i sahibiyim rota seç düğmesine basınca harşta yok diyor.bunlara harita indirmek gerekir mi gerekiyorsa nereden indirebilirim? saygılar...
  8. D

SATILIK SANTA FE

MERHABA... ARACIM 2.0 MOTOR OLUP DİZELDİR.135 HP BEYGİR GÜCÜNE SAHİPTİR ARACIM ŞUAN 146.730 KM DEDİR VE 2006 MODELDİR. ARAÇTA EK OLARAK RUHSATA İŞLİ ÇEKİ DEMİRİ,ÖN KORUMA DEMİRİ VE YAN BASAMAKLAR MEVCUTTUR. ARACIN ÖZELLİKLERİ: SUNROOF ISITMALI ÖN KOLTUKLAR DİJİTAL KLİMA ÖN CAM...
  9. D

dağ bisikleti önerisi

merhaba dağ bisikleti almak istiyorum bütcem 800 tl ye kadar önerebileceğiniz bir marka ve moddel var mı?

10. D

2012 freelander

arazi performansı nasıldır ve verdiğim paraya değer mi?

11. D

2012 mitsubishi l 200 instyle at

merhaba mitsubishi l 200 almayı düşünüyorum ancak bu aracı uzun yol aracı olarak da kullanacam.uzun yol performansı nasıldır? teşekkürler...
  12. D

jeep 2012 wrangler

jeep 2012 wrangler aile aracı ve uzun yol aracı olarak kullanılabilir mi? Arazi performansı nasıldır

13. D

jeep cherooke 2.8 crdi mi nissan x trail 2.0 crdi mi?

merhaba santa fe mi satıp artık gerçek bir arazi aracı almak istiyorum sizce hangisini alayım? sizin önerebileceğiniz cip var mı?
  14. D

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

santafe mi satıp yeni bir cipi almak istiyorum. sizce jeep cherokee mi yoksa x trail mi alayım? yada sizin önerebileceğiniz bir araba var mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.