Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar transit de kullanilan mt82 sanzimani defendere uygun hale getirmemiz gerek bunun icin gerekli olan parcalari nasil temin edebiliriz. Veya elinde olan varmidir.
ibrahim IPEK
Selamlar 88 model v184 120hp motorlu defenderim var 18 aydir surekli kullaniyorum pek problem ile karsilasmadim ... yanliz bu arabayi yapan usta motoru koyarken yanlis islem yapmis ve sanzimani( lt77) ileri ve saga almis muhafaza ile motor arasinada flans yapilmis ve o sekilde yerlestirilmis...
Selamlar puma motor ile ilgili birkac soru soracaktim tecrubeli abilerime . Ilki yag cubugunu oyle sacma yapmislarki rahatca takip cikartamiyorum ve gecen cikartirken dibinden geldi . Altina yatip taktim fakat icim rahat etmedi . Derin suya girsem icine su alir gibi geldi ve borusunu cok egip...
Selamlar saygılar sıkıntım şu ki uzun süredir defender aramaktayım hoşuma giden araçlar vardı onlarda değerlerini bilecek , güzel abilerimize gitti allah hayırlı ugurlu etsin
Öncelikle aradığımız araç dizel .2,5 düz .bd30 veya ford olabilir verebilecegim miktar 20 li...
Selamlar sevgiler:D Neden defender beni üzermi yorarmı ne yakar gibi soruları sormayacağım olan oldu aşık olduk bi kere ( her ne kadar içine sığamasamda)benim derdim piyasa ile ilğili uzun süredir de mevcut ilanları takip ediyorum 2,5 duz dizel orta seviye bir araç arıyorum tabı piyasa...