Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar five ten hornet modelini almayı almayı düşünüyorum. Aranızda kullan veya bu model hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?
http://www.backcountry.com/five-ten-hornet-climbing-shoe
Yaklaşık 200 Liraya gelecek bu fiyata başka bir tavsiyeniz var mı?
Yurtdışından birkaç parça teknik malzemeyle kıyafet almak istiyorum fakat gümrüğe takılma riski varmış. Gümrükte sorun olmaması için nelere dikkat etmeliyim, sınırları nelerdir? Fiyat, ağırlık ve gelen ürün adedi gibi nelere dikkat etmeliyim ?
Merhaba arkadaşlar. Yaz okulu sebebiyle 1 ay izmirde buluncam ve haftada 4 gün boş vaktim var. Daha ilk haftayı daha önceden bildiğim özderede geçirmeyi planlıyorum fakat 4 gün orada sıkıcı olabilir. Özdereye yakın gtavsiye edebileceginiz başka yerler var mı. Diğer haftalar içinde izmir...
Tüm doğa tutkunları olarak aldığımız ürünlerin beklentilerimizi karşılayıp karşılayamayacağını merak ediyoruz. Ürünlerin fabrika tanıtımları ve resimlerinin yerine kullanıcı yorumlarına da daha çok önem veriyoruz. Forumda da ürün sormak için birçok ve bazen aynı konular defalarca açılıyor. Bunu...
İyi akşamlar arkadaşlar. Son sene eğitim fakültesi öğrencisiyim. Kpss ye çalışmak için kütüphaneye giderken yanımda 1-2 kitap taşımam gerekiyor. Hem bu iş için kullanabileceğim. Hemde günü birlik gezi ve kamplar için kullanabileceğim bir çanta arıyorum. Normal okul çantası gibi ek bir özelliği...
Merhaba arkadaşlar. Kamp hakkında hiç tecrübem yok ve yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle şunları belirtmekte fayda olacağını düşünüyorum. Yukarıda bahsettigim gibi hiç kamp tecrübem yok ve bu yaz Adrasan ve Olimpos da tatil yapmayı düşünüyorum. Gündüzleri plajda geceleri ise çadır kurarak...
Öncelikle herkese merhaba.
Bu yaz Gaziantep'de yaz okuluna kalacağım ve civar şehirlerde plaj kenarlarında hem denize girip hem kamp yapabileceğim yerler arıyorum. İskenderun Samandağ- Arsuz gibi yerler geçiyor benim aklımdan ama buralarda daha önce kamp yapmış birisi varsa tam olarak...
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=19102&Productid=spordelta892
Üniversiteden arkadaşımla yazın daha çok plaj kenarlarında kamp yapmayı düşünüyoruz. Kesin olarak karar vermesekte 1 hafta civarında sürecegini tahmin ediyoruz. Yukarıdaki çadır bizim işimizi görür mü...